Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Problemen bij het vinden van een geschikte congres- of vergaderlocatie behoren tot het verleden. Carlson Wagonlit Travel (CWT) - wereldwijd leider op het gebied van zakelijk reismanagement en meetings & events - introduceert voor haar klanten een nieuwe online webservice die helpt bij het efficiënt en kosten-besparend plannen van vergaderingen en bijeenkomsten.

Met de CWT Meeting Optimizer wordt razendsnel de meest geschikte en (kosten)efficiënte vergaderruimte gevonden door het simpelweg invoeren van parameters zoals het aantal deelnemers, hun locaties en vergaderdata. De besparingen op bijeenkomsten en evenementen kunnen met de nieuwe planner oplopen tot wel 25%. CWT Meeting Optimizer geeft advies voor zowel grote als kleinere bijeenkomsten. Geschikte locaties voor teleconferenties worden ook meegenomen in het selectieproces. Locaties worden op basis van vlieg- en hotelkosten, aantal kilometers of CO2-uitstoot gerangschikt.

Het omvangrijke gegevensbestand van CWT - meer dan 14 miljoen hotel- en 34 miljoen luchtvaarttransacties - vormt de basis voor de zoektocht naar de meest geschikte en kostenefficiënte locatie waarbij bijna 2.000 bestemmingen wereldwijd worden vergeleken. De nieuwe tool is ontwikkeld in samenwerking met Starcite® (onderdeel van Active Network en leider in strategisch meetingmanagement) en is de eerste in een reeks nieuwe producten die dit jaar wordt geïntroduceerd.

Plaats op:
Datum: 2 mei 2012
Gerelateerde artikelen  
28-12-2011 Nieuws Carlson Wagonlit Travel lanceert reis app als elektronische ‘reisleider'
13-07-2009 Nieuws Venue & Service Finder nieuw hulpmiddel voor zakelijke boeker Maastricht & …
12-11-2015 Nieuws NBTC ontwikkelt handige tool voor internationale corporate meetingplanners
19-06-2007 Nieuws Nieuwe boekings-/vergelijkingssite Meetingselect.com van start
02-05-2018 Nieuws Carlson Wagonlit Travel boekt goede resultaten mede dankzij meer vergaderingen …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.