Nieuws  
 

Regardz, de grootste gespecialiseerde aanbieder van bijzondere vergaderlocaties voor de zakelijke markt in Nederland, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort, wordt eind juni opgesplitst in twee afzonderlijke bedrijven, zo hebben de grootaandeelhouders besloten. Beide afzonderlijke bedrijven zullen in de toekomst nog nauw met elkaar betrokken blijven op commercieel gebied. Dat het concern met een nieuwe strategie zou komen is al geruime tijd bekend. Beide bedrijven krijgen door deze beslissing weer nieuwe mogelijkheden om zich krachtig te blijven ontwikkelen.

Regardz is een fusieproduct van zestien meeting- en vergadercenters van de AHM Hospitality Management B.V. (AHM), die in 2008 is samengegaan met de horecadivisie van de Van den Tweel  Groep uit Nijkerk (de Van den Tweel Horeca Groep). Tot deze divisie behoren o.a. hotel Heerlickheijd van Ermelo, hotel Ampt van Nijkerk, evenementencentrum Hart van Holland te Nijkerk en vergader- en eventlocatie Mariënhof in Amersfoort.

Ondanks de moeilijke marktomstandigheden heeft Regardz zich in de afgelopen jaren verder kunnen specialiseren en ontwikkelen. De beoogde synergie bleek echter in de praktijk niet optimaal. Naast de verslechterende economische situatie, bleek voornamelijk de profilering van het merk Regardz lastig. De verscheidenheid van locaties bemoeilijkte de eenduidige marketing. Het nieuwe Regardz bezit een aantal onderscheidende meetinglocaties waaronder het Olympisch Stadion in Amsterdam, de Buitensociëteit in Zwolle, La Vie in Utrecht, de Gele Kegels in Eindhoven en hotels.

De Regardz Groep gaat nieuwe verrassende concepten introduceren, zoals de uitrol van een innovatief online boekingsprogramma en een franchiseconcept. Een eerste voorbeeld daarvan is MeetingXS, het nieuwe laagdrempelige meetingconcept waarmee Regardz inspeelt op belangrijke trends zoals het nieuwe werken en ontmoeten.

Van den Tweel Groep zal de van oudsher kwalitatief sterke locaties directer gaan aansturen en zal blijven investeren in de verdere ontwikkeling van de Van den Tweel Horeca Groep.

Plaats op:
Datum: 11 april 2012
Gerelateerde artikelen  
14-03-2007 Nieuws Fusie tussen Regardz en van den Tweel
30-03-2011 Nieuws Regardz lanceert MeetingXS
21-02-2008 Nieuws Regardz wil hotel en evenementencentrum openen in Utrecht
17-01-2007 Nieuws ISO Certificaat voor kwaliteitssysteem van Regardz Hospitality
30-11-2008 Nieuws Regardz lanceert nieuwe look & feel
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.