Nieuws  
 

Congresbureau Congress by design uit Harmelen (voorheen MCCM Meeting Management) is per 1 april a.s. preferred supplier van congreslocatie MartiniPlaza uit Groningen.
De samenwerking houdt in dat Congress by design MartiniPlaza ondersteunt in de acquisitie van congressen die goed bij deze locatie passen. Zowel qua capaciteit en klantbehoefte als qua thematiek. MartiniPlaza zal haar preferred suppliers adviseren aan initiatiefnemers van congressen die zich rechtstreeks melden dan wel concreet hulp zoeken bij de organisatie. MartiniPlaza streeft naar maximaal drie van dergelijke partners.

"Deze sfeervolle locatie onderscheidt zich positief door de combinatie capaciteit, multifunctionaliteit en flexibiliteit. Daarnaast willen veel opdrachtgevers, met name voor meerdaagse congressen, lang niet altijd in het centrum van Nederland zitten. Dat maakt het overzichtelijke en bruisende Groningen voor ons juist een geschikte plek", aldus Nicolette van Erven (Managing Director Congress by design). "Bovendien kent Groningen een aantal thematieken die goed bij ons kantoor en netwerk passen. Zo is Groningen bijv. de derde stad als het gaat om medische biotechnologie. Een sector waar wij als PCO zelfs inhoudelijk een bijdrage kunnen leveren met onze biomedische kennis."

MartiniPlaza wil volgens Marc Winters (Manager Business Development MartiniPlaza) zichtbaarder zijn op de congresmarkt. "Bij deze pro-actieve houding past een mix aan middelen. Van het lidmaatschap van CLC Vecta tot aan het aanbieden van webinars aan PCO's. Maar door de kruisbestuiving van netwerken en ervaring is samenwerking doorgaans de meest slagvaardige manier om resultaat te behalen. Congress by design heeft het afgelopen jaar stappen gemaakt. Naast de nieuwe naam is er door de samenwerking met ITB Holland als Destination Management Company een ‘one-stop-shopping' concept ontstaan voor opdrachtgevers. Deze conceptuele aanpak, de ervaring en het netwerk spreken ons erg aan."

Plaats op:
Datum: 2 april 2012
Gerelateerde artikelen  
22-03-2011 Nieuws Nieuwe PCO Congress by design resultaat samenwerking ITB en MCCM
22-12-2011 Nieuws MCCM Meeting Management verder onder de naam 'Congress by design'
29-05-2019 Nieuws Groningen streeft naar toppositie Nederlandse congresmarkt
16-07-2012 Nieuws MartiniPlaza behaalt gouden niveau Green Key
05-04-2017 In the spotlight Congresbureau Groningen en Martiniplaza halen topcongressen naar de stad
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.