Nieuws  

Bezoekerswerving is een belangrijk thema voor Event Managers. Want een evenement verkoopt zichzelf niet. Hoe leuk, interessant, uitnodigend of leerzaam jouw evenement ook is. Mensen moeten allereerst weten dat jouw evenement bestaat. Hoe positioneer je jouw evenement? Hoe creëer je een effectief marketingplan? En hoe maakt je het rendement van jouw inspanningen inzichtelijk? Dat leer je tijdens de opleiding Event Marketing.

Moderne marketing is gericht op dialoog en interactie. Zij verbindt mensen met elkaar op een persoonlijke manier, net zoals evenementen dat doen.
 
Over de opleiding
De opleiding Event Marketing gaat over het effectief communiceren met jouw doelgroep. Hetzij online, hetzij via mobiel of face-to-face. Voor, tijdens en na jouw evenement. Tijdens de opleiding leer je creativiteit en structuur te combineren met moderne technologie en daarmee het rendement van jouw evenement (én organisatie) te verbeteren. De focus ligt daarbij op online marketing.
Alle info over de opleiding vind je op de site van EVENTS Academy.

Start 10 april

De opleiding start al op 10 april aanstaande. Er zijn nog een paar plaatsjes beschikbaar, dus wil jij je expertise vergroten en jezelf verder ontwikkelen als event professional, overweeg dan om je nog in te schrijven voor deze zeer boeiende, interactieve en leerzame opleiding!
Je kan je inschrijven op de de site van EVENTS Academy. Ben je geïnteresseerd, maar wil je nog meer weten, dan kan je altijd even een mailtje sturen aan liza@eventsacademy.nl .

Plaats op:
Datum: 29 maart 2012
Gerelateerde artikelen  
29-10-2012 Nieuws Met korting je Event Marketing kennis bijspijkeren
05-01-2012 Nieuws Opleidingen EVENTS Academy van start
09-08-2012 Nieuws Inspirerende Summer Academy voor event professionals
24-05-2012 Nieuws Nieuwe realiteit vraagt om nieuwe kennis
13-03-2012 Nieuws Regardz en EVENTS Academy organiseren ontmoetingen 3.0
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.