Nieuws  

Parthen - al ruim 20 jaar actief in de event software - lanceert een nieuw en opzienbarend product. In de afgelopen maanden is door Parthen hard gewerkt aan het ontwikkelen van een online registratie software pakket met de naam Edison. Op de EIBTM in Barcelona afgelopen december gaven ze een klein voorproefje en vandaag, Valentijnsdag 2012, gaat Edison live.

Jaap Bakker, Managing Director van Parthen meeting services, vertelt waarom eventprofessionals Edison zouden moeten gebruiken. "Het is een uniek, efficiënt en aantrekkelijk geprijsd systeem. Perfect voor iedereen die een evenement of een soortgelijke bijeenkomst wil organiseren. Accepteer eenvoudig betalingen en gebruik de Payment Service Provider (PSP) van Parthen met onderhandelde commissies. In de toekomst kunnen gebruikers ook hun eigen PSP contract gebruiken. Voor iedereen zijn alle functionaliteiten beschikbaar, zonder verborgen kosten. Dit en het feit dat Edison zijn eigen valuta heeft, u koopt en betaalt met credits, maakt het anders dan andere online registratie software.

Agile-ontwikkeling
Dit online programma is nooit af. Bij de totstandkoming van Edison is er gebruik gemaakt van een ontwikkelmethode welke gebaseerd is op korte cycli en incrementele ontwikkeling (Agile), die het mogelijk maken om elke dertig dagen een nieuwe versie op te leveren. Parthen gelooft dat Edison alleen maar beter zal worden in de loop der tijd en belooft te voldoen aan de wensen en behoeften van de markt nu en in de toekomst.

Support
Een van de belangrijkste doelen was om een pakket te maken dat vooral gebruiksvriendelijk en dummy proof is. Met andere woorden het pakket dient vragen voor te zijn. Parthen is er in geslaagd om dat doel te bereiken door onder andere gebruik te maken van HTML5, de nieuwste internet technologie. Indien support, om wat voor reden dan ook, toch nodig blijkt te zijn, belooft Parthen vragen en antwoorden te publiceren op de website van Edison. Op deze manier kunnen niet alleen de mensen achter Edison daarvan leren, maar ook de gebruikers.

 

Probeer het nu en ontdek
Ga naar www.uredison.com en probeer het zelf. De eerste vijftig inschrijvingen zijn gratis. Altijd!

Plaats op:
Datum: 14 februari 2012
Gerelateerde artikelen  
02-12-2011 Nieuws Parthen lanceert nieuw online registratiepakket Edison
29-03-2012 Nieuws Online registreren nu toegankelijk voor iedereen
24-04-2007 Nieuws Parthen, the meeting services company, verhuist!
27-06-2007 Nieuws Eventure bereikt congresganger nu nóg beter
06-06-2007 Nieuws Eventure bereikt congresganger nu nóg beter
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.