Nieuws  
 

BT en Orange Business Services hebben een wereldwijde samenwerking gelanceerd waarmee klanten van beide bedrijven de mogelijkheid hebben om aan elkaars telepresence meetings deel te nemen. BT en Orange willen met deze samenwerking gebruikers van telepresence toepassingen helpen om eenvoudiger te communiceren met partners, leveranciers, klanten en prospects, zowel via hun private als publieke netwerken.

Dankzij deze samenwerking zetten beide bedrijven een belangrijke stap richting een gebruiksvriendelijke en vlotte end-to-end telepresence oplossing. De dienst is nu beschikbaar voor alle BT en Orange Telepresence Community klanten die gebruik maken van Cisco TelePresence. Het akkoord tussen BT en Orange vereenvoudigt wereldwijd de organisatie van virtuele meetings in real time. Met behulp van een adresboek kunnen klanten zien welke bedrijven gebruik maken van deze oplossing en welke locaties uitgerust zijn met een inter-provider verbinding. Cisco TelePresence klanten van BT's BT's Global Video Exchange of Orange Business Services Telepresence Community kunnen op deze manier elkaars klanten uitnodigen om samen met hen vanaf verschillende locaties deel te nemen aan telepresence meetings.

Rich Lowe, CEO van BT Conferencing zegt: "Met dit akkoord tonen we onze betrokkenheid om het netwerk van toegankelijke telepresence locaties voor onze klanten uit te breiden en gelijktijdig hun ROI te verhogen."

Andrew McFadzen, head of International Network Solutions bij Orange Business Services, vult aan: "Hoe meer bedrijven beschikbaar zijn om contact mee te maken via telepresence, hoe beter dit voor de ROI van collaboration technologie is. Het vervangen van face-to-face meetings door telepresence is niet alleen een goed om te besparen op reistijd en -kosten, het versnelt ook het beslissingsproces, verhoogt de productiviteit en verhoogt de samenwerking binnen de gehele organisatie, die mogelijk niet zou bestaan zonder virtuele meetings."

Klanten krijgen toegang tot de dienst door contact op te nemen met hun service provider. Via de provider krijgen ze de noodzakelijke conference specificaties die ze kunnen delen met de andere deelnemers aan de meeting zodat ook zij toegang krijgen. Klanten behouden hun bestaande commerciële relatie met hun service provider.

Plaats op:
Datum: 2 januari 2012
Bron: ©Redactie CongresWereld / Business Telecom Nieuws
Gerelateerde artikelen  
02-02-2010 Nieuws Cisco geeft videoconferentieprotocol vrij
02-10-2009 Nieuws 5 tips voor videoconferencing
15-01-2009 Nieuws Zakenreiziger slechts 55% van trip effectief
26-04-2010 Nieuws Beperking vliegverkeer leidt tot toename videoconferentie
23-10-2008 Nieuws Tandberg stelt videoconferencing beschikbaar op Zakenfestival Rotterdam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.