Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Nieuwe luxe hotelvleugel voor Mooirivier - De Broodfabriek nieuwe expo en eventlocatie in Haaglanden - Hilton Nederland kiest weer voor ACS - De Simonehoeve ontdekken tijdens 'Proef & Ervaar' - De Rijnhal in Arnhem failliet - Ede verder met ambitieus Valley CenterNieuwe luxe hotelvleugel voor Mooirivier
 
In juli 2012 neemt het bekende conferentiehotel Mooirivier in Dalfsen een nieuwe hotelvleugel met 34 sfeervolle viersterrenkamers in gebruik. Het past in het plan om alle voorzieningen qua sfeer en comfort op een lijn te brengen. Het worden ruime hotelkamers en suites, waarvan 10 kamers uitkijken op de rivier de Vecht. Straks resteren minder, maar comfortabelere kamers.

De sloop van de 60 oude kamers, die plaats moesten maken voor de nieuwe kamers, is inmiddels bijna gereed. In januari 2012 wordt begonnen we met de bouw. De bouwstijl van de nieuwe hotelvleugel sluit aan bij de overige gebouwen; laagbouw en rietgedekte daken. De bouw van de nieuwe hotelvleugel vindt plaats aan de rand van het hotel zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt.De Broodfabriek nieuwe expo en eventlocatie in Haaglanden

Met ingang van 1 januari 2012 is Haaglanden een unieke expo- en evenementenlocatie rijker! Door de sloop van de Statenhal en de Houtrusthallen was er behoefte aan een hoogwaardige en uitstekend bereikbare evenementen- en congreslocatie waar tevens publieks- en vakbeurzen kunnen worden gehouden.

Ondernemers Henk van der Straaten en Arie Brouwer zijn tot overeenstemming gekomen en hebben een grote deal gesloten, waarbij Arie Brouwer het complex aan de Volmerlaan 12 te Rijswijk voor de komende jaren gaat exploiteren onder de naam De Broodfabriek.
De Broodfabriek is gesitueerd in een industriële locatie, de voormalige broodfabriek van Bakkerij Meneba. Decennia lang werden er hier vele duizenden broden, ontbijtkoeken, krentenbollen en tienduizenden broodjes gebakken voor de wijde regio van Den Haag. Het complex van ruim 17.500 m2 was de laatste 16 jaar in gebruik voor o.a. Darling Market en Beurshal Haaglanden en wordt nu ingericht als een multifunctioneel beurzen- en evenementencentrum voor de gehele regio.

Het eerste half jaar van 2012 wordt er een investering van ruim 1,5 miljoen gedaan om het complex klaar te maken voor de toekomst. De Broodfabriek omvat 3 grote feest- en congreszalen, 3 grote beurshallen en diverse break-out rooms en vergaderzalen. Daarnaast beschikt het pand over een Horeca Plaza met een enorm buitenterras.

Gesitueerd in het hart van de Randstad in het bedrijvenpark Plaspoelpolder te Rijswijk, is De Broodfabriek uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Het NS-station Rijswijk ligt op 5 minuten loopafstand en de bus en tram stoppen voor de deur. De Broodfabriek heeft twee parkeerterreinen voor zo'n 400 auto's en een enorme parkeergarage die plaats biedt aan ruim 800 auto's. Dit naast de vele gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving. Gezien de ideale verbinding met Rotterdam The Hague Airport en de twee grote hotelaccommodaties die op loopafstand van De Broodfabriek aanwezig zijn, verwacht ondernemer Brouwer ook zeker mogelijkheden om tal van internationale evenementen en congressen weer naar Haaglanden te halen.


Hilton Nederland kiest weer voor ACS

ACS audiovisual solutions is weer verkozen tot de preferred supplier van Hilton Nederland voor de levering van al haar audiovisuele faciliteiten. Met vijf Hilton hotels in Nederland, is ACS een logische keuze voor het leveren van snelle en efficiënte diensten vanuit haar filialen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
Wij zien er naar uit ook de komende jaren het Hilton en haar klanten de 5-sterren service te leveren die zij van ons verwachten.De Simonehoeve ontdekken tijdens 'Proef & Ervaar'

Soms ben je als organisator op zoek naar een 'anders-dan-anders' programma voor je deelnemers. Dan is het goed om wat originele suggesties in je achterhoofd te hebben. Op dinsdag 17 januari 2012 (vanaf 14.30 uur) is er een kans om een bijzondere locatie te ontdekken, de Simonehoeve.

Tijdens een ontdekkingstour 'Proef & Ervaar de Simonehoeve' kan je kennismaken met deze kaasboerderij en klompenmakerij met restaurant gelegen in Katwoude, bij Volendam. Laat je verrassen en maak kennis met de vele mogelijkheden die het bedrijf biedt voor bedrijfsuitjes en op maat gemaakte programma's, voor binnen en buiten, voor nationale en internationale gasten.
Tijdens Proef & Ervaar beleeft u traditionele producten zoals ambachtelijke geproduceerde boerenkaas en klompen. Ook kunt u deelnemen aan diverse activiteiten en creatieve workshops.

Meld u aan uiterlijk voor dinsdag 10 januari via info@simonehoeve.com met uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Aan uw deelname zijn natuurlijk geen kosten verbonden.De Rijnhal in Arnhem failliet

De evenemntenlocatie de Rijnhal in Arnhem is net voor de jaarwisseling failliet verklaard. Al enige tijd rommelde het in de evenementenlocatie die structureel verlies bleef maken. In De Gelderlander geeft Curator Eric Smit van de Kempenaer Advocaten aan dat de kans op een doorstart als evenementenhal vrijwel nihil is. Dit vanwege de belabberde staat van onderhoud die een  investering van vele miljoenen vraagt om het weer rendabel te kunnen maken.Ede verder met ambitieus Valley Center

Het plan voor een hotel, voorzieningen en woningen naast bioscoop Cinemec in Ede kan verder dankzij een uitspraak van het gerechtshof. Dat meldt De Gelderlander. 
Op het terrein komt een hotel, een uitbreiding van De Gelderhorst en het plein wordt grondig aangepakt en er komen voorzieningen.
 
Het ambitieuze Valley Centerplan loopt al jaren. Initiatiefnemer Cinemec+ bleek niet alle benodigde grond in handen te hebben en raakte in een conflict met de beoogde architect.
Toen de gemeente geen schriftelijke zekerheid over het complete plan kreeg, besloot het de overeenkomst te ontbinden. Cinemec, voormalig partner in Cinemec+ bouwde daarop delen van het plan - de evenementenhal en de parkeergarage - zelf.

Plaats op:
Datum: 4 januari 2012
Bron: ©Redactie CongresWereld
Gerelateerde artikelen  
25-09-2007 Nieuws Conferentiecentrum de Bron straks Mooirivier Congreshotel
06-02-2008 Nieuws Mooirivier Congreshotel gaat van start
01-08-2019 Nieuws The Next Event 2019: het grootste kennisfestival over eventmarketing en live …
21-11-2012 Nieuws Accommodatienieuws November 2012 (2)
29-08-2012 Nieuws Accommodatienieuws Augustus 2012 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.