Nieuws  
 

Van 11 - 16 uur exclusieve toegang alleen voor inkopers

De organisatoren van EvenementContact erkennen het belang van standhouders én inkopers om efficiënt om te gaan met hun kostbare tijd en willen een effectief beurscontact stimuleren. Daarom hebben initiatiefnemers Arjan Lemstra en Joris Bots een revolutionaire stap genomen. Waar andere beurzen pronken met aantallen bezoekers, gaat EvenementContact dit jaar uit van louter kwalitatieve bezoekers.

Arjen Lemstra: "Wij pretenderen met BrancheContact ‘leader in leads' te zijn, daarom gaan we weer een stap verder met screening van de bezoekers. Om dit te waarborgen hebben wij ervoor gekozen de bezoekers in twee groepen te splitsen, te weten: afnemers/inkopers en aanbieders & overigen." De organisatie selecteert streng onder welke de doelgroep/bezoeker valt.

Afnemers/inkopers
Vanaf 11.00 uur is EvenementContact exclusief en gratis geopend voor afnemers (inkopers) binnen de evenementen, entertainment of MICE branche. Hieronder vallen:

  • vertegenwoordiging van personeelsverenigingen
  • (directie) secretaresses
  • (corporate) eventmanagers
  • meetingplanners
  • congresorganisatoren
  • bemiddelende evenementenbureaus
  • overige organisatoren van evenementen, entertainment of MICE gerelateerde zaken

Aanbieders en overigen
Vanaf 16.00 is EvenementContact geopend alle overige geïnteresseerden (branchebezoekers) uit de branche voor € 10,00 excl. BTW per persoon. Deze doelgroep kan zo nog tussen 16.00 en 18.00 uur exposanten op hun stand benaderen voor eventuele wederverkoop of andere zaken.
Vanaf 18.00 uur begint de netwerkborrel en diner met aansluitend de afterparty tot 22.00 uur. Deze is eveneens toegankelijk voor iedereen. Hapjes en drankjes voor eigen rekening.

EvenementContact groeit hard!
Tegen de trend in groeit de beurs EvenementContact. Met nog drie maanden te gaan loopt het aantal daadwerkelijke boekingen 50 % voor op de laatste editie. De organisatie verwacht dan ook zeker 220 standhouders. Toonaangevende bedrijven en organisaties uit de evenementenbranche kiezen voor het concept waar alles erop is gericht om leads te genereren.

Klik op onderstaande banner om kaarten (gratis voor inkopers of tegen betaling voor aanbieders) te bestellen in de webshop van EvenementContact.nl

Plaats op:
Datum: 5 januari 2012
Gerelateerde artikelen  
08-12-2011 Nieuws Bezoekersregistratie EvenementContact en MICE & Event geopend!
14-03-2012 Nieuws Geslaagde 2012 editie EvenementContact
01-09-2009 Nieuws Beurs EvenementContact naar drie dagen!
21-05-2009 Nieuws Beurs EvenementContact gaat ook naar BelgiŽ
05-01-2016 Video Arjen Lemstra en Joris Bots over EvenementContact 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,69 seconden.