Nieuws  
 

Zakenreisorganisatie Carlson Wagonlit Travel (CWT) introduceert voor haar klanten een app voor smartphones.

De reis app is de reisleider voor onderweg. Alle geboekte reizen worden automatisch geladen in de app en de zakenreiziger heeft in een klik en oogopslag het reisschema, reisgegevens en andere essentiële informatie overzichtelijk bijeen.

CWT, wereldwijd leider op het gebied van zakelijk reismanagement en meetings & events, biedt de nieuwe elektronische service CWT To Go exclusief voor reizigers die via CWT boeken.

De app informeert ook over zeer actuele (real-time) informatie. Als een vlucht wordt geannuleerd, vertraagd is of er is een verandering van gate dan wordt de reiziger hiervan direct op de hoogte gesteld. Het is ook mogelijk om via de smartphone direct in te checken voor een vlucht. Als extra service biedt CWT To Go ook toegang tot uitgebreide bestemmingsinformatie zoals stadsplatte-gronden of beschikbare services in of bij het hotel of de vergaderlocatie.

"De reis app CWT To Go maakt het leven van de hectische zakenreiziger gemakkelijker. Mobiele applicaties worden steeds belangrijker en dragen bij aan meer efficiency. De komende maanden zullen we ons mobiele aanbod nog verder uitbreiden, aldus Jan Willem Dekker, Executive Vice President Benelux."
De app is in samenwerking met CWT's e-commerce partner Rearden Commerce ontwikkeld en vooralsnog beschikbaar in het Engels voor reizigers met een Android, BlackBerry of iPhone toestel.

Plaats op:
Datum: 28 december 2011
Gerelateerde artikelen  
20-05-2011 Nieuws CWT bundelt 25 handige zakenreis-apps in één mobiele applicatie
20-12-2012 Nieuws Business Travel Trends 2013: Belangrijke focus op reistechnologie
04-09-2012 Nieuws Zakenreiziger boekt in toekomst vaker zelf
15-07-2009 Nieuws Zakenreiziger goedkoper uit in recessietijden
07-06-2016 Nieuws Nederlanders nemen liever hun smartphone mee op reis dan hun partner
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,52 seconden.