Nieuws  
 

HSMAI roept op tot deelname:
YouTube Election of the Year 2007

In kader van WEB 2.0 & haar YOU Congres op 5 oktober heeft de HSMAI vanmorgen de ‘HSMAI YouTube Election of the Year 2007’ campagne gestart. Doel is zoveel mogelijk leuke, inspirerende, educatieve YouTube filmpjes te verzamelen voor- en door de branche. Het filmpje met de meeste stemmen (door bezoekers van de site bepaald) wordt tijdens het congres vertoond & de inzender wint een overnachting voor 2 personen in het 5 sterren NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam. Deelname staat open voor zowel leden als niet leden.
WEB  2.0 = YOU bepaalt!
“Eén van de kenmerken van WEB 2.0 'User Generated Content'. Met andere woorden, YOU bepaalt mede jouw mate van interactie tijdens  & nu dus ook voor een deel wat er getoond wordt tijdens het congres!”Aldus Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Nederland.
Heb jij een favoriet Youtube-filmpje? Mail dit naar ‘HSMAI YouTube Election of the Year 2007’ en je maakt kans op een overnachting voor twee personen in het NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam!
YOU wint?
De drie best gewaardeerde filmpjes laten wij tijdens het congres zien. De nummer 1 wint een overnachting voor twee personen in het NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam. Stem ook!
Let op!
Alleen de stemmen op filmpjes met kenmerk ‘Auteur HSMAI’ worden in de beoordeling meegenomen! Dus breng alleen daar jouw stem op uit. Je kunt per filmpje 1x stemmen!
Meer informatie:
www.youtube4youstaatcentraal.nl (kijk bij winnaars)
info@youstaatcentraal.nl

Deelname staat open voor zowel leden als niet leden.

Plaats op:
Datum: 14 september 2007
Bron: HSMAI Nederland
Gerelateerde artikelen  
31-08-2007 Nieuws ‘YOU’ staat centraal tijdens Hospitality Congres 2007
28-12-2006 Nieuws HSMAI Nieuwjaarsreceptie in Bijenkorf Amsterdam
22-04-2008 Nieuws Dan Hill's Emotionomics workshops Europese primeur voor HSMAI University
23-01-2012 Nieuws 'Fusion: everybody is a sales person' is jaarthema HSMAI Nederland
04-08-2008 Nieuws Sonja Bakker bij HSMAI Trendseminar ‘Leadership in (personal) Branding’
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,14 seconden.