Nieuws  
 

BCD Travel, marktleider in zakenreismanagement in de Benelux, lanceert een nieuw concept: de low cost meeting. Dit nieuwe initiatief omvat kant-en-klare meetingpakketten voor vijf grote steden in België en Nederland en zorgt ervoor dat klanten op een eenvoudigere, snellere en goedkopere manier vergaderingen buitenshuis kunnen organiseren. 

De kosten van het plannen, organiseren en houden van vergaderingen nemen voor een gemiddeld bedrijf ongeveer 0,3 procent van de totale omzet in beslag. Om dat percentage te helpen drukken voegt BCD Travel de nieuwe dienst low cost meeting toe aan haar meeting management-oplossingen, dat een uitgebreid aanbod aan pasklare meetingmodules in Antwerpen, Brussel, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam omvat.

BCD Travel heeft met verschillende hotels meetingpakketten uitgewerkt. Om een vergadering te organiseren kan op de website www.bcdtravel.nl/lowcostmeeting aangegeven worden welke stad, welk hotel en welk soort meeting de voorkeur krijgen en BCD Travel geeft meteen enkele opties aan. Het is dus niet langer nodig zelf hotels te contacteren, prijzen te onderhandelen en alle opties onderling te vergelijken. Dat zorgt voor een aanzienlijke tijdbesparing. Bovendien hoeven er geen boekingskosten betaald te worden, en zijn er tal van extra voordelen die hotels de klanten van BCD Travel bieden.

"De inspiratie voor het low cost meeting-concept kwam van de low cost vliegtickets die sommige luchtvaartmaatschappijen aanbieden. Met dat verschil dat we de prijs van de meetings niet drukken door te besparen op infrastructuur of diensten, maar door vooraf te onderhandelen met de hotels en door verschillende all-in meetingpakketten vast te leggen. Met low cost meeting willen we onze klanten werk uit handen nemen, en hen tegelijkertijd kosten laten besparen", zegt Guy Verbist, manager Groups department bij BCD Travel.

Plaats op:
Datum: 24 december 2011
Gerelateerde artikelen  
25-02-2013 Nieuws Hotels bieden steeds meer gratis internet en andere extra’s voor zakengast
04-10-2012 Nieuws Verstevigde focus op Groups & Meetings bij BCD Travel
08-03-2010 Nieuws Bizztrip.com integreert zelf boekingstool voor vergaderingen wereldwijd
23-01-2012 Nieuws Praktische tips om reis en verblijfkosten te drukken
14-08-2007 Nieuws Zwakke dollar legt druk op internationale meetings vanuit VS
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,69 seconden.