Nieuws  
 

Vanaf 1 januari 2012 zet MCCM Meeting Management B.V. (MCCM) haar nationale en internationale PCO-activiteiten voort onder de naam Congress by design bv. MCCM was in maart van dit jaar, samen met ITBholland, oprichter van Congress by design als nieuwe in Nederland gevestigde PCO. Nu vindt een overheveling van de PCO-activiteiten van MCCM naar Congress by design plaats.

Met de samenvoeging van de activiteiten van MCCM en Congress by design wordt een volgende logische stap gezet op het pad dat begin 2011 is ingeslagen. De directie van Congress by design verwacht een sterkere positie in de Nederlandse en de internationale congresmarkt te kunnen innemen, verder bouwend op de bestaande portefeuille en de uitstekende reputatie van MCCM als PCO met een aanzienlijke verbreding van het personele, facilitaire en commerciële draagvlak door de nauwe samenwerking met ITBholland.

 


Congress by design zal vanaf 1 januari haar werkzaamheden als PCO verrichten vanuit de huidige vestiging van MCCM in Harmelen. Het personeel van MCCM zal vanaf dezelfde datum aan Congress by design verbonden zijn. Nicolette van Erven zal als managing director leiding geven aan Congress by design. Congress by design is statutair in Amsterdam gevestigd.

Voor de bestaande opdrachtgevers van MCCM verandert er, behalve de naam van de organisatie, per 1 januari niet veel; de PCO-services worden door dezelfde mensen en vanaf dezelfde plaats geleverd als voorheen. En met dezelfde kwaliteitsgerichte aanpak die MCCM altijd heeft gevolgd.

 

Plaats op:
Datum: 22 december 2011
Gerelateerde artikelen  
22-03-2011 Nieuws Nieuwe PCO Congress by design resultaat samenwerking ITB en MCCM
02-04-2012 Nieuws Congress by design preferred supplier van MartiniPlaza
07-06-2011 Nieuws MCCM Meeting Management behaalt IAPCO-lidmaatschap
24-05-2016 Nieuws PCO ‘Congress by design’ viert haar tienjarig bestaan
24-11-2015 Video Wat maakt Congress by design zo bijzonder?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.