Nieuws  
 

Onlangs doorliep de Universiteit Maastricht een tendertraject om haar preferred partners voor de organisatie van congressen te selecteren.

Drie Nederlandse PCO's - Congress Company, Pauwels Congress Organisers en Klinkhamer Conference Management - zullen de komende periode de congressen van de 'meest internationale universiteit van Nederland' met haar 14.500 studenten en ruim 3.500 medewerkers mogen verzorgen.

Arjan Appel, directeur van Congress Company: "In Nederland zijn wij één van de grootste aanbieders van geaccrediteerde bij- en nascholing van medisch specialisten en verpleegkundigen. Jaarlijks zijn wij betrokken bij de organisatie van meer dan 50 bijeenkomsten. Enkele van 's lands grootste specialistenverenigingen behoren tot onze klanten. Als organisatie dragen wij Maastricht een warm hart toe. Dit wordt natuurlijk ingegeven door de faciliteiten die de stad heeft te bieden maar ook door de prettige samenwerking die wij ervaren met de medewerkers van congresaccommodatie, hotels en andere relevante leveranciers."

Voor Pauwels Congress Organisers komt het partnership als een mooi verjaardagscadeau. Op 1 december vierde de PCO haar 1-jarig bestaan. Weliswaar een jong bureau, maar met een team van gedreven vakmensen dat vele jaren ervaring heeft op het gebied van congres- en evenementenorganisatie.
Susanne Pauwels, Susan Verkou en Ilona Vermeeren kunnen bogen op een ruime ervaring met de organisatie van congressen in binnen- en buiteland. Voor de organisatie is de selectie tot preferred partner een bevestiging van de koers die de PCO vaart.

Niels Klinkhamer, eigenaar van Klinkhamer Conference Management (KCM) ziet in de selectie een bestendiging van de nauwe samenwerking die de PCO al had met de universiteit. In de afgelopen jaren werden al diverse succesvolle bijeenkomsten georganiseerd. De selectie als preferred partner is voor KCM een mooi compliment en een bevestiging van in het verleden geleverde kwaliteit.

De keuze voor drie PCO's betekent dat de Universiteit voor elke bijeenkomst kan kiezen voor de partner die het beste aansluit bij de specifieke wensen en eigen van die bijeenkomst.

 

Plaats op:
Datum: 8 december 2011
Gerelateerde artikelen  
13-12-2010 Nieuws Pauwels Congress Organisers succesvol gestart
16-02-2011 Nieuws Congress Company sluit zich aan bij Maastricht Congres Bureau
08-11-2012 Nieuws Pauwels Congress Organisers lanceert nieuwe bedrijfsfilm
14-09-2016 Video Pauwels Congress Organisers reist mee met klant uit associatiemarkt
12-09-2012 Nieuws Nieuw erkend congresbedrijf: Pauwels Congress Organisers te Maastricht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,75 seconden.