Nieuws  
 

Elk jaar beoordeelt een vakjury de vele stands op de EIBTM. Welke exposanten hebben het meeste werk gemaakt van hun stand, passen het beste technologie toe, hebben we meest effectieve stand om zaken te doen of maken het beste ontwerp om hun boodschap voor het voetlicht te brengen.

Opnieuw viel een Nederlands bedrijf in de prijzen (de Holland stand werd al eerder eens bekroond als de Beste Stand for Doing Business - en dat is tenslotte waar het om draait).
Eventresult, de it-partner voor congressen, viel de eer te beurt om huiswaarts te keren met de award voor Best Shell Scheme Design. Juryleden Patricia Holmes en Graeme Barnett overhandigden de award op de beurs aan het trotse team van Eventresult. De jury was vooral te spreken over het ongebruikelijke grafische ontwerp en de strakke toepassing van iconen, verlichting en meubilair.

Eventresult is een zusteronderneming van ACS audiovisual solutions en heeft in haar dienstenpakket alle denkbare services op het gebied van it-ondersteuning gebundeld.
Via modules als E!Posters, E!Signage, E!Kiosk, E!Presenter en E!Manager worden niet alleen de producten of diensten zelf aangeboden, maar ligt zeer veel nadruk op het ontzorgen van de organisator. Door handige applicaties en de goede ondersteuning van experts worden alle E!-zaken in goede banen geleid.

Kijk voor meer info op: www.eventresult.com

Plaats op:
Datum: 8 december 2011
Gerelateerde artikelen  
25-03-2011 Nieuws ACS lanceert Eventresult voor gebruikersvriendelijke presentatie oplossingen …
08-03-2013 Nieuws RAI verlengt contract met ACS en Eventresult
10-07-2013 Nieuws ACS audiovisual solutions en Eventresult faciliteren het ISTH Congres 2013
24-10-2013 Nieuws Eventresult geeft boeiend inkijkje in de toekomst van postersessies
06-12-2010 Nieuws Nederlandse EIBTM stand 'best for doing business'
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.