Nieuws  
 

Na de lancering van het Community knowledge Centre (CkC) in de zomer van 2011, heeft Virtual Orange de CkC App to Meet & Match gelanceerd. Deze 'white-labelled' app leent zich niet alleen prima als aanvulling op het virtuele platform CkC, waardoor virtuele en fysieke contactmomenten nog meer geïntegreerd worden, maar is ook los van het virtuele platform te gebruiken.

Weg met alle papieren!
De CkC App to Meet & Match is er voor de bezoekers en standhouders van beurzen en congressen. De app komt onder vermelding van het evenement in de App & Android store te staan nadat het is verrijkt met de Look & Feel van het evenement. Na het gratis downloaden kunnen gebruikers ter voorbereiding een persoonlijke agenda speciaal voor het evenement aanmaken. Men kan op een eenvoudige wijze in contact komen met andere bezoekers en/of standhouders om bijv. een afspraak in te plannen. Tevens kan men uit het 'programma', seminars, keynotes, lezingen of andere programmaonderdelen selecteren (incl. info over locatie, evt agenda, info/CV spreker en een korte beschrijving). Na het selecteren komt het programma onderdeel in de persoonlijk -App- agenda te staan, hierdoor krijgt de organisator ook inzicht in de opkomst die men kan verwachten.

Naast de mogelijkheid voor organisator, sponsor en standhouder om het laatste nieuws te delen, kan de gebruiker met behulp van de matchmaking tool eenvoudig interessante mede-gebruikers vinden en meteen contact met ze opnemen.

Als extra optie kan de organisator kiezen voor de 'Exhibitors button', hiermee kunnen alle standhouders worden bekeken, een afspraak worden gemaakt en met behulp van een plattegrond makkelijk worden gevonden. Aangezien de app een interessant sponsor item is, biedt het plaats voor een sponsorlogo.

Klik op het plaatje hieronder om een video met uitleg en demo van de Meet & Match App te bekijken:

Plaats op:
Datum: 7 december 2011
Gerelateerde artikelen  
09-12-2009 Nieuws Deelnemen vanachter je bureau: Een congres en beurs over event technologie
26-05-2011 Nieuws Virtuele beurzen en events zullen face-to-face voorlopig nog niet vervangen
25-05-2011 Redactie Virtuele beurzen en events zullen Face-to-face voorlopig nog niet vervangen
15-03-2009 Nieuws event 09 presenteert Europese primeur
18-01-2010 Nieuws Den Haag lanceert gratis digitale stadsgids voor iphone
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.