Nieuws  

Groen heeft volgens onderzoeken een gunstig effect op de prestaties en de creativiteit. Een belangrijke wetenschap voor het bedrijfsleven. Een groot deel van zijn werktijd besteedt de Nederlandse werknemer aan vergaderen. Dat we dus effectief met dit middel om moeten gaan, staat als een paal boven water.

Optimaal resultaat
Een rustige, groene omgeving in het bos. Vergaderzalen met uitzicht op de natuur. De mogelijkheid voor een boswandeling tussendoor of waarbij nog even wordt nagepraat. Comfortabele, lichte en op buiten gerichte ruimtes, voorzien van alle gemakken. Het draagt allemaal bij tot een optimaal resultaat van een vergadering, workshop of andere bijeenkomst.

Vergaderen op locatie bevordert groepscohesie
Door de toename van het nieuwe werken komt de groepscohesie onder druk te staan. Mensen voelen zich minder verbonden met het werk doordat ze meer onderweg en thuis werken. Door elkaar te ontmoeten in een prettige omgeving en zaken persoonlijk door te spreken zorg je voor meer samenhang.

Steeds meer bedrijven weten daarom de weg te vinden naar de Lunterse Boer. Of het nu om een training, vergadering of receptie gaat. Het grootste pluspunt krijgt de vergaderlocatie ‘cadeau' van de natuur: midden in de bossen, grenzend aan Pinetum de Dennenhorst, zijn gasten er even helemaal uit. Hier ontstaat ruimte in het hoofd voor wezenlijke zaken, om de koers te bepalen of een nieuwe strategie voor het bedrijf uit te zetten.

 

Lunterse Boer als zakelijk trefpunt
Een zakelijk trefpunt. Dat is de Lunterse Boer. De vergaderzalen, de lobby, de bar, alles ademt hartelijke gastvrijheid uit. Overal is meer ruimte dan ooit. Hier is passie voor gastvrijheid en goede smaak. Hier is het genieten van culinaire verrassingen en een inspirerende omgeving.

De locatie is uitgegroeid tot vergadercentrum van formaat. Met zalen tot wel tachtig personen, voorzien van alle moderne faciliteiten en compleet vernieuwde hotelkamers. Met aandacht en liefde is de locatie onlangs compleet vernieuwd. Al het goede wisten ze gelukkig te behouden. Naast oude schoonheid en charme is nieuwe luxe en comfort toegevoegd. Wie al vaker gast was, herkent de vertrouwde kwaliteit.

 

Vergaderarrangementen
Voor elk bedrijf heeft de Lunterse Boer een passend vergaderarrangement. In vergaderzalen met uitzicht op het groen en van waaruit je zo het bos in loopt. Van een dagdeel tot meerdaagse vergaderingen. De zaalindeling en menu's kunnen gasten zelf bepalen. De Hotel- & Meetingmanager neemt alle zorgen uit handen, zodat vergadergasten ongestoord zaken kunnen doen. De Shuttle Service brengt de gasten desgewenst weer thuis. Kortom: in alle behoeftes wordt voorzien.

Meer dan vergadercentrum
In de Lunterse Boer is het ook smaakvol tafelen. Alleen de beste ingrediënten komen op tafel bij de Lunterse Boer. Regelmatig stelt de keukenbrigade een nieuw menu samen met seizoensgerechten. Zo startte in oktober het wildseizoen met een rijk gevarieerd wildaanbod op de kaart. Tijdens de kerstdagen is het hotel en restaurant ook geopend. Voor meerdaagse meetings kan men bij de Lunterse Boer prima terecht. De nachten zijn er lang en verkwikkend, zodat deelnemers 's morgens de sessies weer fris kunnen hervatten. De bedden in de Lunterse Boer zijn van absolute topkwaliteit. Als enige hotel in Nederland beschikken sommige hotelkamers van de Lunterse Boer over de luxueuze, handgemaakte SAVOIR bedden. Een unieke slaapbeleving. De kamers beschikken allemaal over gratis internet via WiFi, een minibar, ligbad of douche en eigen terras of balkon.

 

Meer weten van de Lunterse Boer?
Neem gerust een kijkje op de vernieuwde website
www.lunterseboer.nl of kom langs aan de Boslaan 87 in Lunteren. Hotel & Meetingmanager Claudia Veenendaal staat u graag te woord

Plaats op:
Datum: 23 november 2011
Gerelateerde artikelen  
31-10-2018 Nieuws Nieuwsflitsen november 2018
15-09-2008 Nieuws Nieuwe congres- en evenementenlocatie geopend: Post Rotterdam
05-12-2018 Nieuws Ruim 2500 zonnepanelen vergroenen cateraar Maison van den Boer
19-07-2017 Nieuws Beurs van Berlage & Maison van den Boer verlengen samenwerking
13-11-2010 Nieuws World Expo: 182.000 kroketten en 67.00 stroopwafels door Maison van den Boer …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.