Nieuws  
 

Bijna elke evenementen locatie biedt internet en Wifi aan, maar hoe betrouwbaar is dat en hoe zwaar wordt dat door de gebruikers van smartphones en tablets op jouw evenement belast? Lastige vragen, zeker met de continu voortschrijdende techniek.
Anderzijds ontvangen organisatoren van evenementen keurige offertes voor de ICT-voorzieningen, maar hoe weet je zeker of dat allemaal nodig is?

The Event Engineers, specialist op het gebied van draadloos en bekabeld internet op evenementen, speelt hier handig op in met de Wifi Check. Ze zetten hun kennis en ervaring in om zorgen bij het regelen van draadloos internet weg te nemen en onnodige kosten te voorkomen.

Veel voorkomende vragen als: "is de Wifi van de locatie wel voldoende?" en "heb ik wel nodig wat er allemaal is aangeboden?" worden hierbij beantwoord. Door het vooraf uitvoeren van een Wifi Check worden dergelijke vragen beantwoord en hoeft een organisator zich geen zorgen te maken over de Wifi.

Met de Wifi Check worden eerst de Wifi wensen van een evenement in kaart gebracht en wordt bepaald wat voor infrastructuur daarvoor nodig is. Vervolgens wordt gekeken of de op locatie al aanwezige ICT infrastructuur voldoende is, of dat een tijdelijke uitbreiding nodig is. Van aangeboden ICT offertes wordt beoordeeld of deze voldoende zijn (en niet te ruim). Zo kan een organisator gerust zijn dat het Wifi netwerk goed werkt, zonder te veel te betalen.
 
Gratis Wifi Check
Tijdens Festivak op 16 en 17 november geeft The Event Engineers meer informatie over de Wifi Check aan de hand van praktijkvoorbeelden  en wordt een gratis Check verloot.

Plaats op:
Datum: 10 november 2011
Gerelateerde artikelen  
13-02-2010 Nieuws Event-wifi biedt gegarandeerd goed draadloos internet op congressen
02-01-2011 Nieuws Schiphol biedt gratis WiFi aan op de hele luchthaven
22-12-2011 Nieuws Gratis Wi-Fi in 86 procent van de Nederlandse hotels
09-11-2012 Nieuws World Forum eerste congrescentrum in Nederland met Cloudprinting
27-10-2011 Nieuws iPad nagel aan doodskist gratis internet
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.