Nieuws  
 

Bilderberg Hotel De Buunderkamp in het Gelderse Wolfheze is in de zomer compleet vernieuwd. De faciliteiten van het hotel zijn verder verbeterd en gemoderniseerd. De verbouwing is eind augustus gereed gekomen.
Alle kamers en de openbare ruimtes hebben een nieuw interieur en aan het restaurant is een geheel nieuwe serre gebouwd. De Orangerie, Bilderberg’s grootste conferentieruimte en onderdeel van De Buunderkamp, onderging een complete metamorfose. Geïnspireerd door de bosrijke omgeving voeren natuurtinten de boventoon. Ook is het Bilderberg coffee concept ingevoerd: de zakelijke gast heeft zo op ieder gewenst moment keus uit diverse soorten verse koffie.
“We zijn met ons vernieuwde product klaar voor het nieuwe zakelijke seizoen. De Orangerie is werkelijk een unieke conferentieruimte: geschikt voor 400 gasten, aan drie zijden daglicht en omgeven door 20 hectare bos. Hiermee kunnen we ons richten op grote (bedrijfs)evenementen, zoals autopromoties en seminars”, aldus Hans van Pelt, general manager van De Buunderkamp.
De verbouwing van dit hotel maakt deel uit van een omvangrijk verbouwingstraject binnen Bilderberg. Sinds eind 2005 heeft Bilderberg 42 miljoen euro geïnvesteerd in de ‘make-over’ van haar hotels.

Plaats op:
Datum: 5 september 2007
Gerelateerde artikelen  
03-04-2007 Nieuws Bilderberg Hotel De Keizerskroon vernieuwt alle hotelkamers
26-04-2007 Nieuws Bilderberg Hotel De Bovenste Molen heropend na complete metamorfose van kamers, …
16-04-2007 Nieuws Hotel Wolfheze is ‘Bilderberg Hotel van het Jaar 2006’
16-04-2008 Nieuws Forse stijging winst Bilderberg
28-12-2006 Nieuws Introductie nieuw vergaderconcept, vernieuwde hotels, nieuwe huisstijl, HET …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.