Nieuws  
 

Onlangs werden 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch en Theothorne in Dieren 'gehamerd' en mogen zijn zich vanaf nu respectievelijk 4- en 3-hamer locaties noemen.

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Om aan de eisen van een 4-hamercongresaccommodatie te kunnen voldoen is tijdens de ontwerpfase rekening gehouden met de eisen die hieraan verbonden zijn. Deze accommodatie  combineert de charme van de historie met de luxe van moderne faciliteiten. Er is royaal geïnvesteerd in comfort. De vele vergaderzalen (paviljoens) - groot en klein - zijn op doordachte wijze van alle gemakken voorzien.

Het gastvrije en authentieke congres- en vergadercentrum is direct gekoppeld aan Brabanthallen en ligt op een steenworp afstand van de binnenstad. Het beschikt over ruim 2.700 m2, verdeeld over 3 uiterst flexibele congreszalen, verschillende paviljoens en luxueuze en exclusieve boardrooms. Als nieuwe accommodatie hebben service, kwaliteit en comfort zich reeds bewezen. De manager, Jan van de Kooi, is hiervoor bepalend. Hij is trots op het eindresultaat en op zijn gemotiveerde team van mensen, aldus Inspecteur Ir Ton Soons.

Theothorne Grand Café│Zalen│Schouwburg
Theothorne beschikt over drie zalen, een tussencafé, een eigentijds ingericht Grand café en een Schouwburg. Deze Schouwburg kan gebruikt worden voor o.a. productpresentaties en lezingen. Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor een representatieve zaal nodig is wordt een passende oplossing geboden.

Door de kleinschaligheid is deze locatie ook exclusief af te huren. Theothorne te Dieren in Gelderland, centraal tussen de steden Arnhem, Doetinchem, Zutphen en Apeldoorn is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Eigenaar Maurice Vloed is samen met zijn enthousiaste jonge team steeds op zoek naar nieuwe creatieve ideeën om gasten nog beter van dienst te kunnen zijn, aldus inspecteur Bianca Cuperus

De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 16 erkende congresorganisatiebureaus.
Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.vergaderhamer.nl

Plaats op:
Datum: 8 november 2011
Gerelateerde artikelen  
26-05-2010 Nieuws De Foreesten en Bergse Bossen ontvangen vergaderhamer classificatie
21-07-2009 Nieuws Vijf accommodaties van Amrâth opgenomen in nationale congres- en vergaderclassificatie …
16-10-2009 Nieuws Congress Company en Spitz nu erkende congresorganisatiebureaus
20-11-2009 Nieuws Eerste vijf-vergaderhamer locatie in Noord-Nederland: WTC Leeuwarden
20-10-2010 Nieuws Nieuwe vergaderhamers van Drenthe tot Zeeland uitgereikt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.