Nieuws  
 

Onlangs werd bekendgemaakt dat de meeting vakbeurs EMIF in 2012 geen doorgang meer gaat vinden. In de afgelopen week maakten twee andere organisatoren hun plannen bekend om het gat dat EMIF achterlaat op te vullen in Brussel:

* MICE & Event (16 februari) - georganiseerd door de mannen achter EvenementContact
* Business & Meeting Solutions (21 en 22 maart) - georganiseerd door Conceptum

Wat kan je als organisator verwachten als je begin 2012 een bezoekje aan deze beurzen wil brengen? Wij zetten op een rijtje wat er op dit moment aan informatie bekend is.


Mice & Event International Tradefair - 16 februari 2012
Op 16 februari 2012 vindt in de Brussels Kart Expo de eerste editie plaats van de nieuwe beurs MICE & Event. De organisatie is in handen van VakbeursContact. De beurs zal worden neergezet volgens het succesvolle concept van de bestaande beurzen EvenementContact en Klantinteractiebeurs in Nederland. Motto van deze beurzen is: No Nonsense Zakendoen.
MICE & Event is hét beursconcept dat eventmanagers & corporate planners in contact brengt met EVENT & MICE professionals.

Het van EvenementContact bekende beursconcept op basis van "gelijkheidsprincipe"; iedereen heeft dezelfde ingerichte stand. Duidelijk, overzichtelijk én laagdrempelig voor de bezoeker.

MICE & Event biedt haar bezoekers een uitgebalanceerd aanbod van (vernieuwende) exposanten met producten voor de invulling van een meeting, bedrijfsevenement, congres of incentivereis. Door het laagdrempelige concept zal je op deze beurs ook relatief veel kleine en startende ondernemingen kunnen treffen.

Naast de exposanten zal er ook een mooi inhoudelijk programma opgezet worden, waarbij brancheverenigingen de beschikking krijgen over zalen en AV middelen om presentaties te geven voor hun leden en geïnteresseerden. Verder zal er in navolging van EvenementContact een masterclass worden verzorgd exclusief voor corporate eventmanagers.
 
Voor wie?
Corporate eventmanagers & planners, tour- operators, directiesecretaresses, geselecteerde sales, marketing & communicatiemanagers, personeelverenigingen, brancheverenigingen en natuurlijk de evenementenbranche zelf, waaronder bureaus, cateraars, PCO's, DMC's, etc.
De organisatie rekent op circa 150 standhouders en tussen de 2.000 en 3.000 professionele bezoekers.

Waar? Brussels Kart Expo
Voor meer informatie: www.miceevent.com  Business & Meeting Solutions - 21 en 22 maart 2012
Organisator Conceptum Exhibitions brengt in een nieuwe en veelzijdige beurs een vijftal complementaire onderdelen samen, gericht op meeting en office professionals. De organisatie zet in op een breder aanbod van exposanten gericht op eenzelfde doelgroep en hoopt hiermee de efficiëntie van het beursbezoek te vergroten. De onderdelen zijn:

  • Promo Factory (promotional items, merchandising, business gifts, gadgets,...)
  • Office Solutions (papierwaren, bureauartikelen, software, meubilair, telecom,...)
  • Meeting Solutions (hotels, congrescentra, toerismebureaus, destinations, transport, audiovisueel materiaal, ...)
  • Exhibitor Solutions (stands, meubilair, decoratie, planten, hostessen, animatie, tenten,...)
  • Catering Solutions (traiteurs, restaurants, verhuur van cateringmateriaal, ...)

Daarnaast zal er ook een uitgebreid seminar programma opgezet worden voor de bezoekers.

Voor wie?
De bezoekers zijn professionale organisatoren van evenementen in bedrijven en verenigingen maar ook Marketing Managers en Human Ressources managers. Maar ook office managers, (directie-)secretaressen en bijvoorbeeld verantwoordelijken voor beursdeelnames van hun organisaties en bedrijven. 
Aangezien Brussel ruim 1000 internationale verenigingen en 2000 internationale bedrijven huisvest, zal er veel aandacht voor deze sectoren zijn.
 
Waar? Brussels Expo
Voor meer informatie: http://www.business-meeting-solutions.com/nl/

Plaats op:
Datum: 24 oktober 2011
Gerelateerde artikelen  
05-10-2011 Nieuws Meeting vakbeurs EMIF vakbeurs sneuvelt in herpositionering Artexis
08-12-2011 Nieuws Bezoekersregistratie EvenementContact en MICE & Event geopend!
15-01-2011 Nieuws EvenementContact brengt unieke Masterclass Inspiratie 2.011
13-12-2010 Nieuws Bezoekersregistratie EvenementContact geopend
05-07-2011 Nieuws Nieuwe koers voor EMIF 2012
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.