Nieuws  
 

Regelmatig krijgen organisatoren van congressen en events te maken met hoogwaardigheidsbekleders en soms zelf leden van het koninklijk huis die hun bijeenkomst met een bezoek vereren. Protocol komt dan zeker om de hoek kijken, want het er gelden normen en regeltjes hoe deze gasten ontvangen moeten worden.
Hoe heet je iemand welkom, wie zit naast wie, wat is het kledingvoorschrift?

Maar modern protocol is meer, het gaat over de wijze waarop aandacht wordt geschonken aan de gasten én de gelegenheid die hen wordt geboden andere gasten te ontmoeten. Protocol gaat dus net zoveel over relatiebeheer en gastvrijheid.

Op maandag 10 oktober aanstaande organiseert het Protocolbureau een bijeenkomst over modern protocol en relatiemanagement en hoe je dit optimaal kan benutten voor je congressen en evenementen.
Zij doet dit samen met de oud-Ceremoniemeester van H.M. de Koningin, Gilbert Monod de Froideville. Het seminar vindt van 15.00 - 17.30 uur in de Prinses Julianakazerne in Den Haag plaats.

Dit seminar wordt georganiseerd ter gelegenheid van het bezoek van mevrouw Pamela Eyring, President en Directeur van The Protocol School of Washington aan Nederland. Het Protocolbureau is vereerd dat zij een lezing over modern protocol wil geven.
Na afloop van de lezing gaan Ambassadeur Eric Niehe en  Jan Bout (voormalig CEO van Royal Haskoning) met de zaal in discussie over de noodzaak van relatiemanagement. Majoor Hans van Reenen zal het seminar afsluiten met een lezing over het nut van ceremoniën.

Bij aanvang van het seminar wordt een korte presentatie gegeven door Jean Paul Wijers (directeur Protocolbureau) verzorgen over de plannen voor een nieuwe relatiemanagementopleiding in Nederland.
Voor dit bijzondere seminar worden Ambassadeurs en alle Nederlandse congres- en eventspecialisten en protocolexperts uitgenodigd. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer informatie:
http://protocolbureau.blogspot.com/2008/12/protocolseminar.html

Geinteresseerde meeting planners kunnen zich aanmelden door een email te sturen - vóór 30 september - naar info@protocolbureau.com , met naam en contactgegevens. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Plaats op:
Datum: 26 september 2011
Gerelateerde artikelen  
31-05-2010 Nieuws Protocol krijgt plek in opleidingsaanbod
13-10-2011 Nieuws Modern Protocol = Relatiemanagement; meer rendement op bijeenkomsten
03-04-2013 Nieuws Protocoltraining ook voor congresorganisatoren en eventplanners
02-09-2015 Columns Protocolmanagement voor effectievere relatiebijeenkomsten
06-05-2013 Redactie Wat Koning Willem-Alexander voor het protocol op evenementen betekent
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.