Nieuws  
 

Het jaarlijkse congres van ICCA, de International Congress & Convention Association, dat dit najaar in Thailand gaat plaatsvinden, zal een record aantal deelnemers tellen. Dankzij een zeer sterk educatief programma zullen naar verwachting ruim 800 congres- en vergader professionals uit meer dan 50 landen afreizen naar Pattaya.
Martin Sirk, CEO van ICCA ligt toe dat "ICCA's netwerk en zakelijke mogelijkheden altijd een sterke aantrekkingskracht hebben op senior level professionals in de meetings industry, maar met name het sterke educatieve programma trekt extra deelnemers uit de Azië-regio."
 
De sterke groei van de branche in dit gebied heeft een grote vraag tot gevolg naar sessies voor gevorderden op het gebied van onder andere sales & marketing vaardigheden, kennis en training. ICCA brengt dit net onderwerpen als "Creating Efffective Bid Documents"; "Marketing with Tight Budgets" en "Handling Intergovernmental Meetings". Voor de internationale deelnemers wordt er ook ingespeeld op de trends en ontwikkelingen in Azië met sessies als "Asian Business Trends"; "Growth and Impact of Casino Convention Venues" en "Development of the Association Sector in Asia".
Meer over het 46e ICCA Congress & Exhibition in Pattaya, Thailand vindt u op http://www.iccaworld.com/dbs/congress2007/index.cfm

Plaats op:
Datum: 29 augustus 2007
Bron: ICCA, The International Congress & Convention Association
Gerelateerde artikelen  
19-03-2007 Nieuws ICCA verhuist naar nieuw hoofdkantoor in Amsterdam
22-11-2010 Nieuws ICCA Congress: Content is king!
19-01-2010 Nieuws ICCA verrijkt congresdata met UIA-informatie
10-11-2009 Nieuws IMEX/ICCA onderzoek bevestigt kracht van internationale associatie meeting …
13-06-2012 Nieuws ScandinaviŽ presenteert als eerste de Destination Sustainability Index
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.