Nieuws  
 

Hart van Holland beschikt sinds een aantal weken over een nieuwe expo-ruimte voor o.a. beurzen en productpresentaties. De Loods bevindt zich op hetzelfde terrein op 100 meter loopafstand van Hart van Holland en heeft een industriële look & feel. De van oorsprong oude fabriekshal is volledig gerenoveerd en biedt in één ruimte 2.600 m² oppervlakte voor uiteenlopende events. Hart van Holland heeft door deze uitbreiding een totale event-oppervlakte van bijna 7.500 m². 
Aangezien De Loods een sfeer uitademt van moderne eenvoud, zijn er tal van mogelijkheden om een eigen corporate identiteit te creëren. De Loods heeft als basisvoorzieningen nieuwe toiletgroepen, ventilatie, verwarming en krachtstroom. De uitstraling en mogelijkheden van De Loods zijn een ideale aanvulling op de bestaande zalen van Hart van Holland zoals ’t Theater of de Passe-Partout.
Hart van Holland is reeds 10 jaar specialist in het adviseren en faciliteren van evenementen, congressen, en productpresentaties. De ideale kenmerken: centraal in het land, voldoende gratis parkeergelegenheid, uitstekende bereikbaarheid, verrassende uitstraling, een hoog serviceniveau en multifunctionele ruimtes met de technische voorzieningen die u wenst. De culinaire invulling varieert van live cooking tot exclusief uitgeserveerde diners.
Op het terrein van Hart van Holland ligt tevens Hotel/Restaurant Ampt van Nijkerk met 17 zalen en 110  sfeervolle hotelkamers én meetinglocatie Het Forum met 18 (sub)zalen voor kleine bijeenkomsten.

Plaats op:
Datum: 25 augustus 2007
Bron: Hart van Holland
Gerelateerde artikelen  
23-05-2007 Nieuws Hotel Zuiderduin breidt uit met drie zalen
28-12-2006 Nieuws Eventpartners wordt vaste partner in eventcommunicatie voor Hart van Holland …
13-03-2012 Nieuws Regardz en EVENTS Academy organiseren ontmoetingen 3.0
06-03-2019 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2019
05-08-2008 Nieuws Rotterdam is met de Rotterdam nieuwe attractie en locatie rijker
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.