Nieuws  
 

Op twee opeenvolgende dinsdagen (21 en 28 juni) ontving Leiden ruim 40 organisatoren van congressen en evenementen voor een inspirerende ontdekkingsreis door Leiden. Leiden Marketing organiseerde, samen met een aantal Leidse partners, deze inspiratiedagen met als doel de organisatoren in de congres- en evenementenbranche kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die Leiden biedt voor zakelijke evenementen.

Beide dagen werd afgetrapt met table top presentaties in respectievelijk de Hooglandse Kerk en Pieterskerk. Zo konden uiteenlopende organisaties zich presenteren aan de deelnemers.
Vervolgens werd een rondgang langs enkele Leidse locaties gemaakt. De eerste dag stonden oa. de Hortus botanicus Leiden, CORPUS ‘reis door de mens' en Van der Valk Hotel Leiden op het programma, terwijl de groep op de tweede dag oa. het Holiday Inn Hotel, De Leidse Schouwburg, de Stadsgehoorzaal en de Waag bezocht. Op de laatste locatie van de dag werd telkens afgesloten met een champagneclinic.

 

Het transport was ook zeker niet alledaags, want Leiden blijkt vanaf het water ook een zeer boeiende stad. Naast de rondvaarten werd er ook nog een steptocht door de stad gemaakt. Ook was er een inspirerende presentatie van Nicoline van Straten van The Live House.

De deelnemers waren zeer enthousiast en hebben zeker nieuwe mogelijkheden en locaties ontdekt in Leiden, waarmee de organisatoren zijn geslaagd in hun opzet om Leiden een stukje beter op de meeting-kaart te zetten.

Plaats op:
Datum: 4 juli 2011
Gerelateerde artikelen  
14-06-2012 Nieuws Inspiratiedag ‘Ontdek Leiden' verrast
03-04-2018 Nieuws Eerste editie ‘Leiden on Tour’ in het LUMC succesvol
16-09-2010 Nieuws Eerste Leidse Universitaire Relatiedag geslaagd
07-11-2019 Nieuws Leidse congresbewerking voor de komende vijf jaar geborgd
16-04-2013 Nieuws Tijdens Secretaressedag op ontdekkingsreis door Leiden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.