Nieuws  

Vijfhamer congreslocatie Evoluon in Eindhoven heeft een reputatie als het op innovatie en service aankomt. Telkens weer wordt voor de gast naar de optimale ondersteuning van congressen en events gezocht.

Onlangs zijn Sendsteps & Evoluon een samenwerking aangegaan die organisatoren en gasten de mogelijkheid biedt om te stemmen en vragen te stellen via SMS, (mobiel) internet of Twitter!

"Hoe betrekken we het publiek maximaal bij onze presentatie?" Het Evoluon Eindhoven hoort deze vraag vaak van klanten. Daarom is de organisatie op zoek gegaan naar de perfecte oplossing voor haar unieke locatie: Sendsteps. Hiermee is interactie eenvoudiger dan ooit.

Mark de Greef, commercieel directeur Evoluon: "We zijn continu op zoek naar de beste mogelijkheden om onze klanten te helpen met waardevolle én effectieve events. Of ze nu gebruik maken van het auditorium, de koepel of het vergadercentrum: Met Sendsteps verlaat het publiek vol inspiratie elke presentatie".

Met dit systeem stuurt het publiek direct vragen in of reageert (anoniem) op stellingen. Deze worden getoond op scherm, gemodereerd of desgewenst live ín de presentatie van de spreker. Met deze directe feedback kan hij meteen inspelen op wat er leeft in de zaal.

Gebruiksvriendelijk en voor iedereen
Of men nu een laptop of telefoon bij zich draagt, reageren is voor iedereen eenvoudig. Dat kan per SMS, (mobiel) internet of Twitter, deze bronnen worden gecombineerd in één enkel scherm. Groot voordeel: men maakt gebruik van eigen apparatuur én er zijn geen dure stemkastjes nodig. Klanten van het Evoluon kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van het complete pakket (inclusief technische ondersteuning) van Sendsteps.

Plaats op:
Datum: 30 juni 2011
Gerelateerde artikelen  
06-07-2010 Nieuws Gouden Green Key mijlpaal in MVO beleid Evoluon
27-06-2007 Nieuws Evoluon - 40 years of excellence in live communication
28-06-2012 Nieuws Deze zomer in Evoluon: Brain Experience zet brein in beweging!
17-01-2013 Nieuws Sendsteps en Mind Meeting winnaars FRESH Meeting Awards
18-12-2009 Nieuws Mobiele marketing tools voor evenementen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,81 seconden.