Nieuws  

HD projectoren stellen organisatoren van congressen in staat om projectie met een extreem hoge kwaliteit te bieden tijdens hun congres. Daarnaast staan we ook in de congreszaal aan de vooravond van 3D - nu voornamelijk nog in de bioscoop toegepast.

Om aan de toenemende vraag van klanten als de European Society of Cardiology naar dit soort apparatuur tegemoet te komen heeft AV-specialist ACS als eerste AV-verhuur bedrijf in Nederland een viertal HD projectoren van het type BARCO HDX-W14 besteld. Deze nieuwste projector van het Belgische Barco was minder dan een maand geleden nog een noviteit op de NAB (National Association of Broadcasters) in Las Vegas en is naar verwachting eind augustus al bij ACS beschikbaar voor de verhuur.

Compact, duurzaam en flexibel
De compacte Barco HDX-W14 is uitermate geschikt voor de grote en middelgrote evenementen en congressen  biedt een techniek die klaar is voor de toekomst en is volledig voorbereid voor toepassing van 3D-projectie. Ook op andere punten onderscheidt de W14 zich van de overige projectoren uit het Barco assortiment; zo is het de eerste projector die duurzaam genoemd mag worden.
De projector biedt de mogelijkheid van snelle en gebruiksvriendelijke bediening door middel van nieuwe technologieën als smartphone en tablet pc´s en is draadloos te configureren door middel van WiFi. En ook niet onbelangrijk voor de gebruiker: de HDX-W14 maakt gebruik van geavanceerde beeldverwerking  die veel nieuwe creatieve mogelijkheden biedt.

Naast de HD14´s heeft ACS onlangs ook zes bijzonder stille en energiezuinige Barco RLM-W8 projectoren aangeschaft. Een grote lichtopbrengst met ruim 30% minder energie dan vergelijkbare projectoren maakt dat deze projectoren met recht het predicaat ´groen´ dragen. 

Plaats op:
Datum: 6 juni 2011
Gerelateerde artikelen  
05-05-2007 Nieuws Hulskamp investeert in Barco projectoren met hoge lichtopbrengst
28-04-2007 Nieuws JVR heeft nieuwe projectoren voor congres/vergadermarkt
13-05-2007 Nieuws Barco imponeert op Eurovisie Songfestival
22-01-2009 Nieuws ACS brengt Big Improvement Day 2009 in beeld
20-06-2007 Nieuws BeamSystems video- en projectie leverancier voor opening Betuweroute
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.