Nieuws  
 

Worldmeetings is verheugd met Hotelworld, de nieuwe partner voor de UK en Ierland. Afgelopen maand tekenden Worldmeetings CEO, Jan Reijer Brons, en de CEO van Hotelworld, Sheetal Kapoor, in London de overeenkomst, die de start van de samenwerking symboliseert.
Hotelworld, de nieuwe naam van Hotel & Travel Reservations Limited (HTRL), ziet de toevoeging van de corporate reserveringsservice als onderdeel van hun uitbreidingsstrategie. Hotelworld biedt onder andere corporate accommodation sourcing, reservations & management services, inclusief de van Worldmeetings bekende 'self booking tool' via hun website www.worldmeetings.com
Worldmeetings, bookings en procurement specialist voor corporate meetings, heeft een breed netwerk van partners in vele landen en kan daarmee voor vele klanten via een online booking tool, ondersteund met persoonlijke support, haar diensten aanbieden. Deze diensten omvatten onder andere prijsonderhandelingen met accommodaties, RFP-services, vereenvoudiging van administratieve processen en een online tool om kosten te managen.
Jan Reijer Brons is er trots op nu ook in de UK support te kunnen bieden aan meeting planners. Een sterke basis in de UK biedt Worldmeetings een nog breder netwerk met meer inkoopvolume en dus betere deals voor de opdrachtgevers.

Plaats op:
Datum: 14 augustus 2007
Gerelateerde artikelen  
26-09-2008 Nieuws Hotelcontact / Worldmeetings tekent grote procurement overeenkomst met ANWB
01-05-2008 Nieuws Hotel Contact/Worldmeetings biedt procurement service voor de meeting industrie …
23-10-2008 Nieuws Hotelcontact / Worldmeetings introduceert ’groene' e-facturatie oplossing
04-07-2008 Nieuws Hotel Contact / Worldmeetings doneert € 10.500,- aan African Parks Foundation …
14-06-2008 Nieuws Hotel Contact/Worldmeetings scoort een 8 op klanttevredenheid!
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,69 seconden.