Nieuws  
 

Van 6 t/m 8 mei organiseerde Slot Zeist samen met Hotel Theater Figi de jaarconferentie van de Historic Conference Centres in Europe (HCCE) op Slot Zeist. HCCE is een samenwerkingsverband van 26 historische conferentielocaties in 14 verschillende Europese landen. In Nederland zijn dit Slot Zeist, De Pieterskerk en de Beurs van Berlage.

Gegeven haar eigen ontstaansgeschiedenis was als thema "Meeting the Golden Age" gekozen. Slot Zeist onderscheidt zich van de andere locaties door haar barokke architectuur en haar authentiek ingerichte stijlzalen. Franse architectuur, Engelse tuinen, Duitse voorvaderen en Nederlandse gastvrijheid komen bijeen in Slot Zeist, de perfecte locatie voor deze conferentie.

Bijzondere gast op het feestelijke diner op Sot Zeist was de plaatsvervangend Commissaris van de Koningin van Utrecht, de heer Remco van Lunteren. Hij maakte indruk op de buitenlandse genodigden door zijn actieve en succesvolle stimulering van de economie middels de Utrechtse merklocaties, waaronder Slot Zeist.

Michael Sharp van Central Hall Westminster - waar in 1946 de oprichtingsvergadering van de Verenigde Naties werd gehouden - heeft zijn presidentschap overgedragen aan Holger Kruppe van Historische Stadthalle Wuppertal en Nederlands succes is dat directeur Jos Ruijs van Slot Zeist is benoemd tot vice president, met als bijzondere taak het selecteren van nieuwe leden.

Plaats op:
Datum: 11 mei 2011
Gerelateerde artikelen  
10-06-2007 Nieuws Slot Zeist wordt lid van de Historic Conference Centres of Europe (HCCE)
20-06-2007 Nieuws Historic Conference Centres of Europe telt met Slot Zeist drie Nederlandse …
30-01-2008 Nieuws Butler Academy neemt intrek in statig Slot Zeist
13-12-2008 Nieuws Pieterskerk wint internationale marketing award HCCE
02-03-2009 Nieuws ANTOR MICE informatiemarkt keist Slot Zeist als locatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.