Nieuws  
 

De studiedagen van Rotterdam Marketing zijn inmiddels een bekend en goed gewaardeerd fenomeen onder vele event-planners. Al enkele jaren blijken deze dagen een uitstekende tool om op efficiënte wijze kennis te maken met de praktische faciliteiten die Rotterdam als congres- en evenementenstad te bieden heeft, maar ook met de unieke ambiance waarmee de Maasstad zich weet te onderscheiden.

"En die sfeer kan nog meer worden ervaren!" zegt Stephen van Es, accountmanager zakelijke markt. "We hebben onze studiedagen daarom enigszins in een nieuw jasje gestoken, waarbij deelnemers zich met een bezoek aan diverse bestaande en nieuwe locaties als vanouds breed kunnen oriënteren op het Rotterdamse aanbod, maar tussen de bedrijven door ook op ludieke wijze een beter totaalbeeld krijgen van de stad zelf. Zo fietsen we langs tal van hoogtepunten in bijvoorbeeld de Rotterdamse architectuur. Anders dan anders, mikken we hiermee op meer beleving van de stad en laten we de deelnemers optimaal de sfeer proeven van Rotterdam".

Interactie
Tijdens de Rotterdamse studiedagen krijgen deelnemers enerzijds een totaalbeeld van de mogelijkheden in de stad. Anderzijds worden zij in contact gebracht met vakgenoten en de juiste contactpersonen. Van Es: "Voorheen boden we voldoende ruimte tot netwerken tijdens informele lunches en borrels. In samenwerking met AaaaHa! The Actor Factory bieden we nu aanvullend een aantal korte inspirerende workshops aan waarbij we het uitwisselen en samenbrengen van kennis nog meer bevorderen".  Voorbeelden van gespreksonderwerpen hierin zijn: ‘hoe wordt goed leiderschap gekenmerkt', ‘wat is de kracht van overtuigingskracht en hoe pas je dit succesvol toe in je eigen organisatie'. Erik Peekel, AaaaHaa! The Actor Factory: "Het voornaamste doel is om mensen op een leuke en ontspannen manier met elkaar te verbinden die allemaal ervaring hebben in deze markt. Ervaringen blijken over het algemeen een bron van inspiratie!"
Kortom het totaalpakket van de studiedagen is hiermee compleet.

Inspiratie
Wilt u een dag kennis maken met de dynamiek van de Maasstad tijdens een studiedag?
Kijk dan op: www.rotterdam.info/inspiratie.

Plaats op:
Datum: 29 april 2011
Gerelateerde artikelen  
07-02-2012 Nieuws ‘Realtime Rotterdam' laat meetingplanners de stad ervaren
08-04-2011 Nieuws Rotterdam Associatie Symposium schot in de roos
09-05-2007 Nieuws Rotterdam organiseert studiedagen voor organisatoren van zakelijke evenementen …
10-10-2009 Nieuws Studiedag " Zakelijk Vermakelijk" van Rotterdam Marketing groot succes!
25-04-2012 Nieuws Succesvol Associatie Symposium in Rotterdam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.