Nieuws  
 

Na een succesvolle eerste ‘Secretaressedag in Drenthe' afgelopen jaar, organiseren Marketing Drenthe en Congresbureau Drenthe in nauwe samenwerking met vijf toplocaties de volgende editie op donderdag 22 september aanstaande. Dit keer onder de titel ‘Ster van Drenthe'. Ook dit jaar ligt de nadruk op nieuwe kennis opdoen, Drenthe beleven en netwerken. Aan het eind van de dag krijgt een van de deelnemende secretaresses haar eigen ‘Ster' uitgereikt die ergens in het universum op haar wacht.
 
Verschillende programma's
Dit jaar bieden we twee verschillende programma's aan waaruit secretaresses kunnen kiezen. Alle deelnemers worden 's ochtends ontvangen in het mooie Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst bij Meppel. In de ochtend worden Landgoed Overcinge en het TT-Circuit Assen bezocht waar de verschillende kennisworkshops worden gegeven. In de middag gaan de deelnemers naar respectievelijk Hof van Saksen en Green Meet*s Resort waar gekozen kan worden uit het volgen van een workshop wijnproeven, Tai Chi, Yoga of een Golfclinic.
 
Gerard Kemkers
Aan het eind van de middag komen de gasten weer bij elkaar bij De Havixhorst. De bekende en succesvolle schaatscoach Gerard Kemkers geeft een presentatie over samenwerken en teambuilding. Tijdens het amusediner wordt bekend gemaakt welke secretaresse vanaf deze dag een eigen ster in het heelal heeft! De ‘Ster van Drenthe' wordt uitgereikt door een vertegenwoordiger van het Instituut voor Radioastronomie (Astron) in Drenthe.
 
Ster van Drenthe
Drenthe en Sterren; we hebben wat met elkaar, niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van Astron in Drenthe. De organisatie wil met de ‘Ster van Drenthe' secretaresses op een unieke wijze kennis laten maken met Drenthe als vergader- en congresprovincie. Wij ontvangen hen graag bij onze Ster-accommodaties die stuk voor stuk op een Ster-locatie liggen in het Drentse landschap.
 
Meer informatie en aanmelden: www.congresbureaudrenthe.nl/stervandrenthe

Plaats op:
Datum: 21 april 2011
Gerelateerde artikelen  
20-09-2011 Nieuws Ster van Drenthe laat secretaresses kennismaken met Drenthe als vergader- en …
22-10-2010 Nieuws Drenthe nodigt secretaresses uit het hele land uit
29-09-2010 Nieuws Drenthe nodigt secretaresses uit het hele land uit
06-11-2010 Nieuws Drentse secretaressedag succesvolle en verrassende kennismaking
16-04-2018 Nieuws Drenthe spreidt bedje voor Chinese toerist
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.