Nieuws  
 

Concert- en congresgebouw de Doelen is toegetreden tot de 5-hamercongrescategorie; de nationale congres- en vergaderclassificatie van Het Erkende Congresbedrijf. Hiermee voldoet de Doelen aan de strengste eisen op het gebied van vergaderen.

De congres- en vergaderclassificatie is een uitstekend middel voor organisatoren om inzicht te krijgen in hetgeen congres- en vergaderbedrijven bieden. Het systeem is objectief en geniet de steun van verschillende brancheorganisaties en verenigingen in Nederland en België.
Na het behalen van het milieukeurmerk de Green Key in oktober 2010 heeft de Doelen nu ook de hoogste vergaderclassificatie in zijn bezit, namelijk 5 vergaderhamers.

Deze 5 hamers worden toegekend aan accommodaties met een buitengewoon luxueuze uitstraling die voldoen aan de strengste technische vereisten voor vergaderen en een zeer hoog niveau bieden aan overige faciliteiten zoals dienstverlening, food & beverages.

"We zijn ontzettend trots op deze classificatie omdat het de kwaliteit van onze dienstverlening inzichtelijk maakt aan onze opdrachtgevers" aldus Anton Vliegenthart, directeur van de Doelen.

Plaats op:
Datum: 10 maart 2011
Gerelateerde artikelen  
31-01-2008 Nieuws Zes nieuwe accommodaties geclassificeerd!
16-12-2009 Nieuws Vergaderhamers voor Landgoed Beukenrode en Landgoed De Rosep
20-11-2007 Nieuws Tien nieuwe vergaderaccommodaties geclassificeerd
07-07-2009 Nieuws congres- en vergaderclassificatie gaat internationaal!
20-11-2009 Nieuws Eerste vijf-vergaderhamer locatie in Noord-Nederland: WTC Leeuwarden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.