Nieuws  
 

Hotel de Rijsserberg in het Overijsselse Rijssen is door een uitvoerige
renovatie klaar voor de toekomst en als gastheer voorbereid op elke uitdaging die deze toekomst biedt.
Vernieuwd hotel, nieuwe manager
De nieuwe manager Ton Falkmann (voorheen Hotel d’Amelander Kaap en Bad Boekelo) kan tevreden het effect van de twee miljoen euro kostende renovatie meten aan de hand van de enthousiast toegenomen belangstelling van zowel de leisure als de zakelijke gast.
Vooral voor deze laatste groep biedt De Rijsserberg ongekende mogelijkheden. De flexibele indeling van de acht vergaderzalen maakt uiteenlopende evenementen, met voor elk een volledig programma op maat samengesteld, zonder enig probleem mogelijk.
Een succesvol voorbeeld is Audi. Zij genoten zeer recentelijk drie weken lang van de Rijsserbergse gastvrijheid en de geboden accommodaties, die zij voor een intensieve ‘A5’ introductietraining, geheel naar wens konden benutten.
Sinds kort is het hotel als kwaliteitshotel aangesloten bij de Hampshire Classic groep en meer dan ooit een aantrekkelijke en vertrouwde keuze voor een brede doelgroep.
In de bossen maar snel bereikbaar
De Rijsserberg is schitterend vrij gelegen temidden in de rust van imposante, oeroude bossen, 5 minuten van de A1 en 75 minuten van Amsterdam.
Van origine was het hotel een indrukwekkend landhuis met een eigen persoonlijke sfeer. De kernwaarden zijn gebleven, maar door de recente buitenrenovatie heeft het hotel zijn uitstraling verrijkt en oogt het vooral eigentijds en nieuw klassiek / trendy.
Het hotel bevat 10 luxueuze landhuiskamers en 44 “de luxe” kamers. Daarnaast zijn er  8 multifunctionele ruimtes en zalen tot 200 personen, Wi-Fi internet, een binnenzwembad, bowling, bar, meerdere sfeervolle terrassen en het culinaire restaurant Settanta Sette (77).
Een perfecte setting voor bijzondere feesten en partijen, alle vormen bedrijfspresentaties en natuurlijk als professionele vergadermogelijkheid. Bovendien is De Rijsserberg een ideale trainings- en teambuildingslocatie door de talloze outdoormogelijkheden zoals o.a. golf, hiking, paardrijden, mountainbiken of kanovaren op de Regge.  
De sfeer en de rust van de natuurlijke omgeving is in het nieuwe gevoel van dit gastvrije en persoonlijke hotel overal aanwezig. Een zorgvuldige toepassing van natuurlijke kleuren en materialen creëert een fijne ambiance met veel ruimte voor natuurlijk licht.
Settanta Sette
Het totaal vernieuwde culinaire restaurant valt op door het strakke, maar toch landelijke interieur met prachtige eiken vloeren, een groot werkstation met glazen wijnkast en als optimale sfeerbrenger een grote granieten open haard.
De keuken onder leiding van chefkok Henri ten Hoopen, is voornamelijk mediterraan, aangevuld met klassieke gerechten.
De ernaast gelegen lounge & bar is de perfecte plek voor een aperitief en bij mooi weer lonkt het terras ‘in het groen’

Plaats op:
Datum: 1 augustus 2007
Gerelateerde artikelen  
08-07-2007 Nieuws Sandton Hotels timmert hard aan de weg met weer een nieuwe Pillows-hotel
21-02-2018 Nieuws Accommodatienieuws - februari 2018
05-09-2007 Nieuws Metamorfose Bilderberg Hotel De Buunderkamp gereed
03-04-2007 Nieuws Bilderberg Hotel De Keizerskroon vernieuwt alle hotelkamers
26-05-2010 Nieuws De Foreesten en Bergse Bossen ontvangen vergaderhamer classificatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.