Nieuws  
 

Bepaal je eigen prijs in RAI Elicium - Châteauhotel- en restaurant De Havixhorst voor derde keer op rij Kasteel van het Jaar! - Carlton Ambassador beste hotel van Den Haag - Grote renovatie Crowne Plaza Den Haag-Promenade - Nieuwe eigenaar Parkhotel Putten en Hotel Hof van Putten


Bepaal je eigen prijs in RAI Elicium
Organisatoren bepalen zelf de prijs van hun vergaderarrangement

Op een unieke manier kennismaken met het nieuwe hoogwaardige vergadercentrum van Amsterdam RAI? Dat kan in de week van 14-18 maart 2011. In die week bepalen organisatoren van vergaderingen en trainingen namelijk zelf de prijs van hun vergaderarrangement.

Het in 2009 geopende RAI Elicium biedt een compact vergadercentrum. Twintig moderne vergaderzalen, geschikt voor vergaderingen, trainingen en/of seminars bieden een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. De zalen zijn state of the art en van alle gemakken voorzien. Bovendien is het vergadercentrum uitstekend bereikbaar en heeft het een eigen entree. Het markante gebouw van Benthem Crouwel Architects beschikt naast het vergadercentrum over de grootste ballroom van Nederland en vier congreszalen.

In de derde week van maart kunnen organisatoren zelf bepalen welke prijs zij voor een vergaderarrangement in RAI Elicium willen betalen. Deze prijsactie geldt, op basis van beschikbaarheid, voor nieuw te boeken vergaderingen of trainingen op de 3e, 4e en 5e verdieping van RAI Elicium. Het vergaderarrangement bestaat in de actieweek uit zaalhuur, koffie, thee en water. Ga naar www.rai-elicium.nl en bepaal je prijs.


Châteauhotel- en restaurant De Havixhorst in De Schiphorst (Drenthe) voor derde keer op rij Kasteel van het Jaar!

Voor de derde keer op rij is Châteauhotel- en restaurant De Havixhorst in De Schiphorst uitgeroepen tot Kasteel van het Jaar. Dit is bekend gemaakt tijdens  Gala Jaardiner van de vereniging Châteaux et Résidences Gastronomiques dat dit jaar plaatsvond bij De Havixhorst.

Controle op 400 punten
Alle leden van Châteaux et Résidences Gastronomiques worden jaarlijks bezocht door anonieme inspecteurs. Deze inspecteurs zijn zelf professioneel actief in de top van de Nederlandse horeca, als chef-kok, gastheer of directeur-eigenaar. De bedrijven worden beoordeeld op alle aspecten van service en kwaliteit. En niet alleen tijdens het verblijf, maar ook vooraf, zoals bij het maken van een reservering. De zogenaamde mystery guests hebben verder speciale aandacht voor de mate van gastvrijheid en de netheid en hygiëne in het bedrijf. Naast product en omgeving weegt vooral het gedrag van de medewerkers erg zwaar bij de beoordeling. 
 
Jos Wijland sprakeloos
Directeur-eigenaar Jos Wijland van De Havixhorst was zichtbaar verrast toen Châteaux et Résidences Ambassadeur Hans Wiegel de uitslag bekend maakte. "Hier had ik absoluut niet op gerekend," aldus Jos Wijland. "Twee keer op rij winnen was al bijzonder, maar drie keer..., Natuurlijk wisten we dat goede scores hadden behaald bij de Mystery Visits, maar dat is nog geen garantie. Het kwaliteitsniveau binnen de vereniging is de afgelopen jaren alleen maar hoger geworden. Dat we nu voor het derde jaar op rij de titel mogen dragen is echt fantastisch. Dit is vooral ook de verdienste van al onze medewerkers, zij hebben een geweldige prestatie geleverd." Uit handen van de heer Wiegel namen Jos en Karin Wijland de bij de uitverkiezing horende oorkonde in ontvangst.


 
Carlton Ambassador beste hotel van Den Haag

Het Carlton Ambassador in Den Haag heeft een HotelSpecials.nl Award in de wacht gesleept. Deze awards worden jaarlijks toegekend aan de top van Nederlandse hotels, aangesloten bij HotelSpecials.nl. De winnaars worden gekozen op basis van gastenbeoordelingen op de website. Gasten beoordeelden het Carlton Ambassador als beste hotel van Den Haag. Uit de ruim 25000 reacties werd het Carlton Ambassador met name op service, locatie, comfort en gastvrijheid uitstekend beoordeeld.
 
Arwin Paulides, General Manager Carlton Ambassador:"Wij zijn bijzonder trots en vereerd dat wij door onze gasten zijn verkozen tot beste hotel van Den Haag. Het Carlton Ambassador kenmerkt zich als boetiek hotel met een geheel eigen stijl en karakter. Het is fantastisch dat onze gasten deze stijl en de daarbij horende persoonlijke service ook daadwerkelijk zo positief ervaren. Dit blijkt ook uit het feit dat wij afgelopen jaar een Expedia Award voor beste 4* hotel van Nederland in ontvangst namen." Het elegante Carlton Ambassador is gelegen in het centrum van Den Haag op steenworp afstand van het Noordeinde. Bezoekers ervaren het boetiek hotel als de ideale uitvalsbasis voor een verblijf in Den Haag. Naast de ideale ligging waarderen bezoekers het hotel om de comfortabele kamers met ruime faciliteiten, de uitmuntende service en de vriendelijkheid van het personeel.
Bron: Tourpress
 
Grote renovatie Crowne Plaza Den Haag-Promenade

Het Crowne Plaza Den Haag-Promenade gaat op de schop. Het hotel wordt de komende tijd fors uitgebreid. Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag verrichtte het startschot van de grootscheepse verbouwing.

Het Promenade Hotel wordt uitgebreid met 81 kamers en suites en groeit daarmee in capaciteit van 94 naar 175 kamers. Na de nieuwbouw worden de bestaande faciliteiten gerenoveerd en gemoderniseerd. De aftrap voor de bouw werd verricht door burgemeester Jozias van Aartsen. Naar verwachting zal de nieuwbouw in het eerste kwartaal van 2012 gereed zijn. Waarna de bestaande 94 hotelkamers en de bestaande faciliteiten gefaseerd gerenoveerd worden.
Bron: Misset Horeca

Nieuwe eigenaar Parkhotel Putten en Hotel Hof van Putten

Het Best Western Parkhotel Putten en het Best Western Hotel Hof van Putten zijn overgenomen door Martin en Stefanie Meijer. Meijer was al een jaar directeur van het Parkhotel Putten en was tevens betrokken bij Hotel Hof van Putten. Per 1 januari 2011 kreeg hij de kans om samen met zijn vrouw beide hotels over te nemen.

Totaalleverancier van gastvrijheid
Naast een vakantieoord, wil de familie Meijer mogelijkheden bieden voor onder andere conferenties en vergaderingen. Martin Meijer: ‘Vroeger was het aanbieden en verzorgen van vakanties de belangrijkste doelstelling, vanaf nu is dat slechts één van de doelstellingen. Met de combinatie van het luxe viersterrenhotel ‘Parkhotel Putten' en het comfortabele driesterrenhotel ‘Het Hof van Putten', willen wij de totaalleverancier van gastvrijheid op de Veluwe zijn.'
Bron: De Puttenaer

Plaats op:
Datum: 15 februari 2011
Gerelateerde artikelen  
29-01-2008 Nieuws Hostellerie La Butte aux Bois in Lanaken (B) Kasteel van het Jaar 2008
03-02-2010 Nieuws Accommodatienieuws 3 - februari 2010
05-02-2009 Nieuws Accommodatienieuws 3 - februari 2009
13-01-2010 Nieuws Hotellounge crisidebat: Hoteliers hoopvol over 2010
24-07-2013 Nieuws Hilton Den Haag hoog op Expedia-lijst
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,75 seconden.