Nieuws  
 

GoedeDagVoorzitters presenteren online identiteit 
Onlangs presenteerde de vakgroep van onafhankelijke dagvoorzitters via www.GoedeDagVoorzitters.nl hun nationale identiteit. Mede dankzij dit online instrument wordt het selecteren van een passende dagvoorzitter voor opdrachtgevers nóg eenvoudiger. Ook biedt de nieuwe site praktische informatie voor het organiseren en leiden van bijeenkomsten.

Een goede dagvoorzitter is een essentiële factor bij een succesvol evenement. Met behulp van de nieuwe website kunnen organisatoren van evenementen kiezen uit ruim 20 dagvoorzitters voor maar liefst 15 soorten bijeenkomsten en 20 verschillende categorieën onderwerpen. Zo divers als de bijeenkomsten, zo divers zijn ook de aangesloten presentatieprofessionals. Of het nu gaat om een brainstormer, discussieleider, inspirator, entertainer of inhoudelijk expert, op www.GoedeDagVoorzitters.nl vinden opdrachtgevers altijd de juiste dagvoorzitter.

Over GoedeDagVoorzitters.nl
In GoedeDagVoorzitters.nl hebben ruim 20 onafhankelijke dagvoorzitters zich verenigd. Voor iedere GoedeDagVoorzitter staan de boodschap en communicatiedoelen van de opdrachtgever centraal. Daarom streven ze er als professionals naar om - ieder in diens eigen specifieke vakgebied - de eigen kwaliteit te verbeteren. Zo profiteert iedere opdrachtgever van de verzamelde kennis, ervaring en het vakmanschap van de aangesloten performance-, presentatie- en discussieprofessionals.

Goededagvoorzitters.nl is een branchevereniging van professionele dagvoorzitters en geen boekingsbureau. Via www.goededagvoorzitters.nl komen opdrachtgevers rechtstreeks in contact met de dagvoorzitter van hun keuze. Dat is in de ogen van de onafhankelijke professionals de beste garantie om iedere bijeenkomst of activiteit optimaal te laten verlopen.

Plaats op:
Datum: 15 februari 2011
Gerelateerde artikelen  
27-09-2012 Nieuws Dagvoorzitter.nl vaart nieuwe koers als bemiddelingsbureau
12-01-2010 Nieuws Dagvoorzitter.nl verandert van gezicht
27-01-2010 Nieuws MICEContact komt op stoom
28-10-2015 Columns Een 10 is waardeloos. Doe mij maar een 5!
14-09-2016 Columns Professionele gespreksleiding is de basis voor een succesvolle dialoog
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.