Nieuws  
 

KLM gaat het personal inflight entertainment assortiment aan boord van haar intercontinentale vloot de komende maanden aanzienlijk vernieuwen en uitbreiden. De komende drie maanden kunnen passagiers gratis gebruikmaken van de SMS/Email-functie in het inflight entertainment-systeem. Vanaf september wordt het assortiment video en audio (AV) programma’s drastisch uitgebreid.
Het KLM personal inflight entertainment systeem wordt standaard aangeboden in World Business en Economy Class in de Boeing 777 en de Airbus A330. Momenteel wordt ook de World Business Class van de Boeing 747-vloot op deze standaard gebracht. In het najaar start het aanbrengen van dit innovatieve personal inflight entertainment systeem in de MD-11-vloot in beide klassen.
Promotie SMS/Email
Om het gebruik van SMS en Email in het inflight entertainment systeem te promoten, kan deze service in de maanden augustus, september en oktober gratis worden gebruikt. Normaal kost deze service US$ 2,50 per bericht. Vanaf nu kunt u dus ook in de lucht nog bereikbaar zijn, als u op weg bent naar uw congres en zakenbestemming.
Zakenprogramma
Een andere toevoeging aan het assortiment is het nieuwe programma B-Wise, dat zich speciaal richt op de internationale zakenreiziger. Het geeft achtergronden over de complexe wereld van “global business”. Daarbij komen ook de cultuur, zakelijke gewoonten en protocol in verschillende landen aan de orde.
Alle nieuwe inflight entertainment-programma’s worden net als de bestaande programma’s bij KLM gratis aangeboden.
Klik hier voor het volledige bericht van KLM
Bron: KLM

Plaats op:
Datum: 25 juli 2007
Gerelateerde artikelen  
30-12-2009 Nieuws Inflight E-reader is het beste idee voor de luchtvaart!
02-09-2011 Nieuws Bedrijven hebben geen goed inzicht in bijkomende kosten zakenreis
26-08-2008 Nieuws KLM lanceert nieuwe campagne: 'Reis vol inspiratie'
04-10-2010 Nieuws Luchtvaart concurreert op de grond in plaats van in de lucht
02-10-2009 Nieuws Meer service en diensten bij KLM
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,53 seconden.