Nieuws  

Als maandag 13 december de Dag van de Toegevoegde Waarde 2010 van start gaat in Media Plaza in Utrecht, zullen de deelnemende congres- en meetingorganisatoren meegenomen worden in een roller-coaster van boeiende sprekers, verrassende uitspraken , praktische vertaalslagen en nuttige tips.
Deze dag is er speciaal voor organisatoren om zich op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen, te leren hoe je toepassingen als twitter, ineteractie systemen en webinars nu echt in de praktijk toepast en om volop te kunnen netwerken met vakgenoten.
Kijk hier voor alle informatie, sessies, sprekers en aanmelden.

We blikken alvast vooruit met enkele sprekers:

Angelique van 't Riet - verbinden is de sleutel
Angelique van 't Riet is ondernemer en trainster. Angelique laat mensen graag zien dat er nog een hele wereld bestaat naast de rationele wereld die ons zo vertrouwd lijkt. Ze heeft het vermogen om verbindingen te leggen tussen mensen, projecten en contexten, waardoor soms het onmogelijke mogelijk wordt. Ze voelt wat er in mensen omgaat en heeft een sterk ontwikkelde intuïtie. Ook schreef ze het boek ‘Hoe word ik een schat', in haar rol als eerste flirtcoach van Nederland en oprichtster van de Universal Flirting Academy.

Haar persoonlijke passie is 'Verbinden'. Het verbinden van het bewuste met het onbewust, mensen met mensen, met projecten, met elkaar. En dat is wat zij ook zo mooi vindt aan meetings, ze bieden volop mogelijkheden tot verbinden.
Voor de meeting industrie ziet zij als een van de belangrijkste ontwikkelingen het belang van gunnen. Als producten en prijzen vervagen is het menselijk gezicht en het gunnen het enige wat overblijft. 
En als we Angelique vragen waarom deelnemers aan DvdTW juist haar sessie moeten bezoeken, antwoord ze vol enthousiasme: "Omdat ze kennismaken met iets wat nog niet bestaat en wat geld oplevert en waanzinnige impact heeft op mensen!"


Albin Bronkhorst - organisatoren moeten gaan nadenken over hun online strategie
Albin faciliteert met zijn bedrijf Eeccoon ‘webinars' , en daarnaast adviseert hij bedrijven ook over online collaboration tools, en over het inbedden hiervan in de corporate (online) strategie, zodat  bedrijven hiermee de kennis die ze willen overdragen beschikbaar kunnen stellen.
Als belangrijkste trend ziet hij de verschuiving naar online, een in zijn ogen niet te remmen ontwikkeling die ook veel impact gaat hebben op hoe we nu congressen organiseren. Bij organisatoren en opdrachtgevers bespeurt hij nog veel weerstand tegen deze ontwikkeling, maar mensen moeten nu echt gaan nadenken over hoe ze online gaan communiceren.

De technologische ontwikkelingen gaan zo snel, dat online meetings steeds goedkoper, technisch beter en gebruiksvriendelijker georganiseerd kunnen worden.
Informatie is net zo goed of zelfs beter online te verkrijgen. Sterker nog, Albin durft de stelling wel aan dat netwerken online zelfs effectiever kan dan face-2-face.
Daarom heeft hij ook een nuchtere kijk op zijn eigen bedrijf: "Over 3 jaar zal Eeccoon nog wel bestaan, maar de markt van online collaboration is heel dynamisch op dit moment met snelle veranderingen, wat er toe leidt dat we per kwartaal de strategie evalueren en waar nodig bijstellen."

Albin verzorgt op DvdTW de Powersessie 'Een succesvolle webinar organiseren' en gaat in de ochtend in op webinars, webconferencing en webcasts.
En als je wilt weten wat zijn drijfveren zijn, bekijk dan deze video

 

Maarten den Braber - betrouwbaar internet is een vereiste, geen luxe
Maarten den Braber heeft een achtergrond in bedrijfskunde en techniek, maar is vanuit zijn rol bij The Event Engineers middenin de event industrie terecht gekomen. Maarten levert   internet infrastructuur diensten aan congressen als onder andere TEDxAmsterdam, WCIT2010, The Next Web Conference, Layar Next Event, Rethinking Media at the Beach en Giro d'Italia. Naast zijn werk is hij ook co-organisator van het 2-maandelijke evenement Mobile Monday over innovatie in mobile technology.

Wat is jouw zakelijke drijfveer?
"Het faciliteren van communicatie tussen organisatie, deelnemers en de buitenwereld. En wat dichter bij, voor evenementen wil ik bij iedere unieke situatie een passend aanbod maken zowel qua techniek als kosten."

Wat zie jij als belangrijkste trend in de meeting industrie?
"De nadruk op beleving via meerdere kanalen." In zijn sessie gaat Maarten hier ook verder op in en laat hij zien dat internet niet alleen een technisch iets is, maar ook positief voor je PR kan werken.
En dat is dan ook gelijk dé reden waarom je naar Maarten moet gaan luisteren op de DvdTW: "Betrouwbaar internet is een vereiste, geen luxe!", aldus Maarten.

Alles over de Dag van de Toegevoegde Waarde 2010 lees je hier 

De Dag van de Toegevoegde Waarde wordt georganiseerd in Media Plaza Utrecht, de bijzondere toplocatie van Jaarbeurs Utrecht

Share |

Plaats op:
Datum: 25 november 2010
Gerelateerde artikelen  
06-12-2010 Nieuws De passie van DvdTW spreker Marga Groot Zwaaftink
07-12-2010 Nieuws DvdTW: Leren van de mensen die bij TEDxAmsterdam betrokken zijn
07-12-2010 Nieuws "What's On?" De event app waar je geen app voor nodig hebt
27-10-2010 Redactie De Dag van de Toegevoegde Waarde 2010
30-11-2010 Nieuws Badge2Match wint European RFID award
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.