Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Op donderdag 30 augustus aanstaande bezoeken ruim 80 internationale meeting planners en 10 internationale journalisten Maastricht & regio om deze streek te leren kennen als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Planners kunnen enkel op uitnodiging van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) deelnemen aan deze exclusieve, unieke ervaring.
Dit bezoekt maakt deel uit van de Showcase, een initiatief van het NBTC, dat als doel heeft Nederland als bestemming voor corporate meetings en incentives onder de aandacht te brengen. Gedurende de Showcase, die dit jaar voor de vierde keer plaatsvindt, is Maastricht in 2007 de stad die de centrale dag organiseert. Het NBTC werkt hiervoor nauw samen met het Maastricht Congres Bureau (MCB) en zijn participanten. Gezamenlijk hebben zij een exclusief dagprogramma samengesteld. Voor meer informatie: www.holland.com/showcase.
Het MCB is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht en regio die actief zijn binnen de MICE branche. Doel van het MCB is het promoten van Maastricht en regio als zakelijke destinatie, teneinde zo veel mogelijk zakelijke bijeenkomsten in de regio te laten plaatsvinden.
Meer informatie over Maastricht en regio of het Maastricht Congres Bureau op: www.maastrichtcongresbureau.nl

Plaats op:
Datum: 18 juli 2007
Bron: Maastricht Congres Bureau
Gerelateerde artikelen  
28-01-2008 Nieuws Europese meeting planners 'ontdekken' Maastricht
21-06-2007 Nieuws Maastricht Congres Bureau ontvangt Nederlandse en Belgische meeting organisatoren …
02-02-2009 Nieuws Maastricht verrijkt kennis meeting planner
14-10-2008 Nieuws Maastricht laat meeting planners verrassende kanten van de stad zien
02-06-2009 Nieuws Maastricht gaat kredietcrisis te lijf met krachtenbundeling
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.