Nieuws  
 

In de afgelopen periode deelde de congres- en vergaderclassificatie - het kwaliteitskeurmerk voor meeting locaties - maar liefst 13 'vergaderhamers' door het land uit. Twee 4-hamer locaties en één 5-hamer accommodatie zijn toegevoegd aan het kwaliteitsregister, dat inmiddels ruim 125 accommodaties en 16 erkende congresorganisatiebureaus telt.

4 Vergaderhamers voor Green Meet*s te Erica
Aan de rand van het groene natuurgebied Bargerveen in Drenthe ligt het recent gebouwde hotel en het conferentieoord De Fijnfabriek. Duurzaam gebouwd met de meest innovatieve en energiezuinige voorzieningen. Het hotel wordt verwarmd met aardwarmte en het dak is gemaakt van glasplaten. Er is alle ruimte voor ontspanning en inspanning. Het 4 sterren hotel omvat naast het conferentieoord een par 3 golfbaan, 27 kamers, wellness- en fitnessfaciliteiten. Deze accommodatie verdient 4 vergaderhamers aldus inspecteur Shirley Kleisen-Wigéri van Edema.

5 Vergaderhamers voor Van der Valk Hotel Middelburg
Inspecteur Kirsten Brisard heeft na een uitvoerige inspectie geconcludeerd dat Van der Valk Hotel Middelburg toe kan treden in de 5-hamercongrescategorie. Ongetwijfeld het paradepaardje van de Van der Valk groep. Bijzonder goed gelegen, parkeerplaatsen voor de deur en een gloednieuwe stijlvolle zakelijke inrichting. Het hotel beschikt over 10 zalen, waarvan 4 boardrooms. De zalen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten tot maximaal 400 personen. De basisuitrusting van de zalen en boardrooms bestaat uit: airconditioning, WiFi-internet, projectiescherm en een minibar met refreshments.

4 Vergaderhamers voor Bel Air Hotel te Den Haag
Bel Air Hotel, gunstig gelegen tussen Den Haag en Scheveningen, ontvangt 4 vergaderhamers. Het viersterrenhotel is een prima accommodatie die een goed aanbod heeft voor de zakelijke markt en geschikt is voor kleinere conferenties zonder expositie, aldus inspecteur drs. Dorrit Gruijters. Voor iedere training, conferentie, vergadering, congres of bijeenkomst kunt u terecht in het multifunctionele meetingcenter, in een luxe boardroom of in een van de verschillende gesprekskamers.

De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Dit biedt organisatoren de mogelijkheid snel en effectief een selectie van potentiële accommodaties te selecteren.
Meer informatie op: www.vergaderhamer.nl  en www.vergaderhamer.be  

Share |

Plaats op:
Datum: 20 oktober 2010
Gerelateerde artikelen  
29-10-2010 Nieuws Aantal geclassificeerde accommodaties groeit gestaag
30-11-2010 Nieuws Badge2Match wint European RFID award
16-09-2010 Nieuws Eerste Leidse Universitaire Relatiedag geslaagd
06-12-2010 Nieuws event 11 gaat over landsgrenzen
26-05-2010 Nieuws De Foreesten en Bergse Bossen ontvangen vergaderhamer classificatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.