Nieuws  
 

Het zonder twijfel het markantse gebouw van Nijmegen, FiftyTwoDegrees, biedt nu nog meer mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Als kroon op de keizerlijke stad Nijmegen biedt het FiftyTwoDegrees gebouw 17 verdiepingen, met daarin gevestigd ook een modern Congres-, meeting en event center.

Sinds 1 september heeft FiftyTwoDegrees op de begane grond twee nieuwe ruimten in gebruik genomen. Een congreszaal met een capaciteit tot 450 personen en een zaal meer ingericht voor ontvangsten. De zalen vormen een uitstekende aanvulling op het vergadercentrum op de eerste etage van het FiftyTwoDegrees gebouw. Hier bevinden zich 10 moderne vergaderzalen, aparte lounges, een ruime garderobe en een bar.  Deze zalen kunnen als sub-zalen een goede combinatie vormen met de congreszalen op de begane grond.

La Vie Catering
Onlangs werd het contract ondertekend door FiftyTwoDegrees CV, Jos van Oostrum en Gerard Kerkhoff van La Vie Catering, dat de exploitatie van de nieuwe ruimten op de begane grond voor haar rekening gaat nemen. Dankzij de samenwerking met deze topcateraar is de ook de culinaire kwaliteit en optimale gastvrijheid geborgd voor de gebruikers van de zalen.

Club52
Maar het gebouw herbergt nog meer fraaie vergadermogelijkheden. Helemaal boven in het gebouw (17e etage) bevindt zich ook nog Club52, met een Boardroom - voorzien van een royale, rechthoekige besprekingstafel met 22 lederen CEO-zetels - en een eigen (Private) Loungegedeelte. Omdat de Boardroom direct naast de Business lounge ligt, kunnen de ruimtes eventueel gecombineerd worden voor grotere ontvangsten.

FiftyTwoDegrees maakt een evenement speciaal door een innovatieve - prijzenwinnende - ambiance van het gebouw. Alle ruimtes zijn modern, maar behouden een warmte waardoor u zich gelijk op uw gemak voelt. Vanzelfsprekend zijn alle apparatuur en diensten om een vergadering, presentatie, training of congres te verzorgen aanwezig. De capaciteit van de zalen varieert van 10 tot 450 personen en voor feestelijke gelegenheden kunnen maximaal 850 gasten ontvangen worden.

Historie en gebouw FiftyTwoDegrees
Op 52 graden noorderbreedte ligt FiftyTwoDegrees. Een high tech vormgegeven en beeldbepalende markering voor Nijmegen. Een baken voor de toekomst waarin organisaties continu op zoek zijn naar nieuwe samenwerkingsverbanden en nieuwe markten.
FiftyTwoDegrees geeft daar een antwoord op door - vanuit de gedachte van open innovatie - high tech, business en lifestyle in een unieke omgeving te verbinden. Het is een modern en toekomstgericht kenniscentrum. Een unieke omgeving, die ontworpen is als ontmoetingsplaats en mensen stimuleert om samen te werken en kennis uit te wisselen. Kernbegrippen voor FiftyTwoDegrees zijn innovatie, kennis, creativiteit en internationale oriëntatie.

Kenmerkend voor het gebouw, ontworpen door architect Francine Houben, is de knik van 10 graden ongeveer halverwege, die volgens de architecte voor enige lichtvoetigheid en een uitnodigend gebaar om binnen te komen moet zorgen. Tevens is de gevel voorzien van wisselende vlakken, die op enige afstand gezien, lijken op pixels in een willekeurig patroon.

Deze visie komt samen in FiftyTwoDegrees, waarin innovatieve bedrijven gevestigd zijn, maar ook volop mogelijkheden om partijen te ontmoeten tijdens vergaderingen, congressen, borrels, diners. 17 verdiepingen hoog, een wijds uitzicht over Nijmegen. Kortom FiftyTwoDegrees is een ontmoetingsplaats en fantastische omgeving voor uw congres, meeting of event.

Website: www.fiftytwodegrees.com of www.club52.org

©Redactie CongresWereld

 

Share |
 

Plaats op:
Datum: 28 september 2010
Gerelateerde artikelen  
31-03-2007 Nieuws Nijmegen krijgt Congres- en theaterzaal voor 4500 bezoekers
30-11-2010 Nieuws Badge2Match wint European RFID award
02-12-2010 Nieuws 1931 Congrescentrum Brabanthallen geopend
25-10-2010 Nieuws Venue-viral: Evoluon in goud gehuld
25-09-2010 Nieuws Kapellerput conferentiehotel opent luxe vergaderboomhut KABAN
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.