Nieuws  

Dinsdag 14 september j.l. hebben secretaresses van Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) zich laten meenemen op ontdekkingsreis door Leiden. Op deze dag hebben zij kennis gemaakt met de vele mogelijkheden die Leiden en regio bieden voor zakelijke evenementen en congressen.

Leiden Marketing en het evenementenbureau van Universiteit Leiden organiseerden samen met een aantal partners uit Leiden en regio deze Leidse Universitaire Relatiedag. Maar liefst 45 secretaresses die zich bezighouden met het organiseren van zakelijke evenementen en congressen gingen mee op deze tocht.

De dag begon in CORPUS ‘reis door de mens' met een workshop van Marga Groot Zwaaftink, eigenaresse van het congresbureau CommGres. ‘Hoe maak ik van ieder evenement een succes?' was voor velen een bron van inspiratie. Na een rondleiding in het Van der Valk Hotel Leiden en een uitgebreide lunch werd de groep in tweeën gesplitst voor een bezoek aan Naturalis en Museum Volkenkunde. Hier werden verrassende mogelijkheden voor zakelijke evenementen en congressen gepresenteerd. Ook hebben de deelnemers kunnen ervaren hoe bijzonder Leiden vanaf het water is. Groepswijzer.nl verzorgde in samenwerking met Rederij Oude Rijn een informatieve rondvaart met gids.
De dag werd afgesloten in het Golden Tulip Leiden Centre met een korte presentatie, een bezichtiging van een van de veertig nieuwe kamers en een borrel.

Share |

Plaats op:
Datum: 16 september 2010
Gerelateerde artikelen  
30-11-2010 Nieuws Badge2Match wint European RFID award
02-11-2010 Nieuws Roosendaal congresstad
25-10-2010 Nieuws Venue-viral: Evoluon in goud gehuld
02-12-2010 Nieuws 1931 Congrescentrum Brabanthallen geopend
18-11-2010 Nieuws Europese waardering voor Hermitage, Bijenkorf en Xsaga
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.