Nieuws  
 

Afgelopen zondag was Slot Zeist the place to be voor zowel jong talent als kenners uit de branche. Hier vond de Meetings and More talenten-training plaats. Junior medewerkers van negen vergaderlocaties in Nederland en België deden ervaring op en streden al doende voor de felbegeerde "Meetings and More Got Talent Award". De dag ging van start met inspirerende workshops, vervolgens toonden de deelnemers hun talenten in vier vakgebieden: Bediening, keuken, sales en front office; waarop respectievelijk de hotels blooming, Duin & Kruidberg, Kapellerput en Mooirivier de Awards in de wacht sleepten. Het doel van deze dag was het vergroten van know-how over de diverse Meetings and More locaties en de branche.

Negen locaties
Op zondag 26 september streden de negen bij Meetings and More aangesloten locaties voor de "Meetings and More Got Talent Award 2010". Van elk bedrijf waren vier talentvolle werknemers uitgekozen, die de uitdaging aangingen om de vakjury te overtuigen van hun kunnen. 

  • De afgevaardigde voor de bediening hield zich onder het toeziend oog van Nederlands kampioen Latte Art Claudia Donderwinkel bezig met het maken van de perfecte espresso en cappuccino.
  • Aan het keukentalent de taak duurzame amuses te bedenken en te maken.
  • De sales-uitdaging bestond uit het presenteren van het eigen bedrijf tijdens de elevator pitch.
  • Voor de front office stond een workshop op het programma.

  

Onderwijs, ontwikkeling en duurzaamheid staan bij Meetings and More hoog op de agenda. Met deze dag wilden de aangesloten Meetings and More locaties hun jongste generatie medewerkers -in opleiding of net afgestudeerd - zichtbaar maken en hun maatschappelijke betrokkenheid tonen.
 
Meetings and More voorzitter Theo Ruijs vatte de dag samen als "zeer succesvol en inspirerend! Mooie bijkomstigheid is dat niet alleen de deelnemers, maar ook de collega's van de aangesloten bedrijven van deze dag hebben geleerd. Meetings and More bestaat uit negen locaties en dankzij deze talentenjacht hebben de verschillende bedrijven elkaar nog beter leren kennen. Essentieel voor een gezond en goedlopend samenwerkingsverband."

Foto's: Hans Bakker fotografie

Share |

Plaats op:
Datum: 27 september 2010
Gerelateerde artikelen  
30-11-2010 Nieuws Badge2Match wint European RFID award
02-12-2010 Nieuws 1931 Congrescentrum Brabanthallen geopend
02-11-2010 Nieuws Roosendaal congresstad
26-10-2010 Nieuws Nieuwe training Change Management voor Pharma meeting sector
14-11-2010 Nieuws Kerstborrel verhuist van grijs bedrijfsrestaurant naar echte feestlocatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.