Nieuws  

Afgelopen vrijdag 27 augustus, vormde  de Burgers' Zoo in Arnhem het bijzondere decor voor de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract tussen de Nederlanse chapter van MPI en ACS audiovisual solutions. ACS blijft ‘golden sponsor' en is daardoor ook de komende jaren de exclusieve sponsor voor audiovisuele middelen en support tijdens de evenementen die MPI Nederland voor haar leden organiseert.

Na afronding van de Algemene Ledenvergadering en een inspirerende workshop van de organisatie ApeManagement, werd het contract getekend door de voorzitter van MPI, Roel Frissen, en Jessica Ylstra, Managing Director van ACS. Beide partijen kijken terug op een succesvolle samenwerking in de afgelopen jaren.

Roel Frissen: "Audiovisuele faciliteiten zijn een belangrijk onderdeel van de educatieve evenementen en andere bijeenkomsten die wij voor onze leden organiseren. Een organisatie die zich profileert als hèt netwerk voor iedereen die betrokken is bij de organisatie van zakelijke bijeenkomsten, moet zelf natuurlijk altijd goed beslagen ten ijs komen en hoge kwaliteit leveren. De werkwijze van ACS past uitstekend bij MPI en wij hebben in de afgelopen jaren geleerd dat de mensen die bij ACS werken stuk voor stuk ervaren professionals zijn die ons met raad en daad bijstaan".

"Wij vinden het heel inspirerend om te werken voor MPI", vult ACS-Managing Director Jessica Ylstra aan. Wij ontmoeten bij de MPI veel bevlogen professionals uit ons vak, en de projecten die wij doen voelen altijd een beetje als een thuiswedstrijd. Wij zien er naar uit om ook de komende jaren met MPI samen te werken".

Plaats op:
Datum: 1 september 2010
Gerelateerde artikelen  
23-11-2012 Nieuws ACS en MPI Nederland verlengen sponsorcontract
19-04-2007 Nieuws ACS AV Company blijft preferred supplier RAI
29-04-2013 Nieuws AHOY verlengt samenwerking met ACS Audiovisual Solutions
02-01-2008 Nieuws Parthen nieuwe strategische partner voor MPI Nederland
29-10-2010 Nieuws Saxion eerste hogeschool in de Benelux met MPI's wereldwijde certificering
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.