Nieuws  
 

De Haagse festivalperiode The Hague Festivals is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de IFEA/ Haas & Wilkerson Pinnacle awards. Op woensdag 15 september zal tijdens het 55ste congres van de IFEA (International Festivals & Events Association) congres in Saint Louis Missouri bekend worden gemaakt of The Hague Festivals in de prijzen is gevallen.

Pinnacle Awards: marketingprijzen voor festivals & evenementen
De jaarlijkse uitreiking van de Pinnacle Awards zijn gericht op de marketing en promotie van festivals over de gehele wereld. Meer dan 2000 items worden voor deze wedstrijd ingezonden door festival organisaties. Vorig jaar werd The Hague Festivals tweede in de overall prijs en ontving de Zilveren Grand Pinnacle. Daarnaast vielen de Festivalkrant, de vlaggen & banieren, de mobiele festivalgids, het TV West Festivaljournaal en het The Hague Festivals zadelhoesje in de prijzen.

Leukste drie weken van het jaar
The Hague Festivals zijn de drie leukste weken van het jaar en die beleef je in Den Haag. Van 10 tot en met 27 juni stond de stad in het teken de meest uiteenlopende evenementen en festivals. Bekende namen tijdens de festivalperiode zijn The Hague Jazz, Festival Classique, Den Haag Sculptuur, PopHotSpot Zomerfestival, ShoppingNight, Nederlandse Veteranendag en Parkpop. Feel free to celebrate!

Plaats op:
Datum: 29 augustus 2010
Gerelateerde artikelen  
28-09-2009 Nieuws The Hague Festivals op een na beste festival ter wereld
12-09-2008 Nieuws Samenwerking loont: The Hague Festivals krijgt internationale prijzen
27-05-2010 Nieuws Den Haag evenementenstad van het Jaar
22-09-2015 Nieuws Rotterdam opnieuw uitgeroepen tot één van de beste festivalsteden van de wereld …
29-09-2010 Nieuws Nieuwsflitsen 18: september 2010
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.