Nieuws  

Congresorganisatiebureau Kuiters idee en organisatie draagt vanaf 1 september 2010 het predicaat Erkend Congresbedrijf. Daarmee treedt dit Sassenheimse bureau toe tot het selecte gezelschap van 20 Nederlandse congresorganisatiebureaus die door de stichting Het Erkende Congresbedrijf zijn gecertificeerd. De stichting kreeg Kuiters idee en organisatie in het vizier door haar creativiteit en omdat het bureau haar klanten meer dan gemiddeld maatwerk biedt.

Een congresorganisatiebureau (ook wel Professional Congress Organiser, PCO genoemd) is een onafhankelijk bedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van (inter)nationale congressen en meetings op professionele basis. Het doel van de regeling is het bevorderen van de kwaliteit in de congresbranche in Nederland.

Aan de certificering gaat een grondige screening vooraf. Kandidaatsbedrijven worden beoordeeld op professionaliteit, ervaring en kwaliteitszorg en met regelmaat geïnspecteerd door de Het Erkende Congresbedrijf waardoor de hoge kwaliteit gegarandeerd blijft.

Naast grote landelijke en internationale congressen heeft Kuiters idee en organisatie ook regionale opdrachtgevers voor onder andere open dagen, prijsuitreikingen, jubileumfeesten, officiële openingen/onthullingen, bedrijfsfeesten en recepties. "Dat we precies in het 10e jaar van ons bestaan deze erkenning mogen ontvangen, is een extra kroontje op ons jubileum", aldus Wil Kuiters, directeur van het bureau. 

Bron: De Teyding

Plaats op:
Datum: 2 september 2010
Gerelateerde artikelen  
27-05-2009 Nieuws Haags bureau SPITZ erkend congresorganisatiebureau
18-12-2006 Nieuws ESS Erkend Congresbedrijf
11-01-2018 Nieuws Congress by design en Kuiters Idee en Organisatie vormen strategische samenwerking …
28-12-2006 Nieuws Congresorganisatiebureau Interactie ontvangt predikaat Erkend Congresbedrijf …
27-02-2019 Nieuws Congres Bureau Friesland als eerste Friese organisatie een Erkend Congresbedrijf …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.