Nieuws  
 

Sinds eind vorige maand hebben London, Sydney en Seoul hun krachten gebundeld in het Future Convention Cities Initiative. Deze samenwerking tussen Seoul Tourism Organisation, Visit London en Business Events Sydney heeft als doel de economische ontwikkeling van de deelnemende steden te bevorderen via zakelijke events.

De samenwerking zal zichtbaar zijn in gezamenlijke onderzoeksinitiatieven, het delen van kennis en expertise en het samen aanpakken van vraagstukken in het vakgebied.
Fast Future Research is de onderzoekspartner van het Future Convention Cities Initiative. Fast Future is ook de partij achter het grootse onderzoek naar de toekomst van convention centers en de meeting industrie: Convention 2020.

Visit London's directeur Sally Chatterjee over de samenwerking: "We verwachten een sterk toenemende wereldwijde concurrentie in de komende vijf tot tien jaar voor het accommoderen van de congressen van de leidende groeisectoren. Het Future Convention Cities Initiative helpt ons om Visit London en onze partners als kennisleiders te positioneren."

Samuel Koo, de hoogste baas van Seoul Tourism Organisation voegt er aan toe: "We zijn zeer verheugd dat we samen met London en Sydney de founders zijn van het initiatief. Het creëert een perfect platform om de beste onderzoeksinzichten te genereren en toegang te hebben tot de kennis en expertise van elk lid om zo onze groeistrategie te ondersteunen."

Rohit Talwar, directeur van Fast Future Research is enthousiast over de 'spannende lijst' met onderzoeksthema's die de initiatiefnemers opgesteld hebben. Deze zal straks met toetreding van nieuwe leden alleen nog maar toenemen.

Plaats op:
Datum: 15 augustus 2010
Gerelateerde artikelen  
17-03-2010 Nieuws Congrex ondersteunt Convention 2020 onderzoek als Platinum Sponsor
25-05-2011 Nieuws IMEX Politicians Forum toont politici economische waarde van meetings en congressen …
04-12-2009 Nieuws Convention 2020: Hoe denkt u over de toekomst van congressen?
02-09-2013 Nieuws Amsterdam in top 10 van beste internetsteden
27-05-2010 Redactie Toekomst meeting industrie vraagt om slimme strategieŽn
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,53 seconden.