Nieuws  
 

Begin deze maand is is bij het Dorint Sofitel Hotel Amsterdam Airport de naam van de gevel gegaan. Voor eventjes maar, want kort daarna prijkte op de gevel de nieuwe naam: Dorint Hotel Amsterdam Airport.
De naamswijziging – en daarmee het vervallen van ‘Sofitel’ in de naam - is het gevolg van de splitsing van de van origine Duitse keten. De laatste jaren maakte het de Dorintgroep onderdeel uit van het Franse Accor, een samenwerking die nu ongedaan gemaakt is. Met de hotels die het beste bij het eigen karakter van Dorint passen (36 in totaal) gaat Dorint weer een eigen koers varen. In Nederland betekent dat dat alleen het luxe vier sterren hotel op Schiphol-Oost de nieuwe naam op de gevel kreeg.

General Manager Kees Teer en zijn team verheugen zich erop om weer voor de vertrouwde naam te mogen werken. "Net zoals in Duitsland zijn Dorint Hotels & Resorts ook in Nederland een welbekend begrip. Onder deze merknaam kunnen wij ons hotel beter en duidelijker positioneren in de markt".
Ook de klanten en de gasten schijnen zich op de naamsverandering te verheugen. “Men voelt de sterke, emotionele uitstraling die het merk op onze gasten heeft. Dit is een goed gevoel en bemoedigend voor een succesvolle toekomst”, aldus Teer.
Net als alle andere zakenhotels van de nieuwe keten, zal ook het Dorint Hotel Amsterdam Airport de toevoeging "Feel Good" krijgen. De toevoeging is voor Teer en zijn medewerkers al lang een bestaand kenmerk: "Ons hotel staat in de wijde omtrek bekend om de uitstekende service en uitgebreide Wellness faciliteiten".
Het Dorint Hotel Amsterdam Airport ligt aan de rand van het Amsterdamse Bos en in de directe omgeving van luchthaven Schiphol. Het hotel telt 442 kamers en suites. Op de eerste etage van het hotel bevindt zich de Active Spa. De vijftien vergaderzalen zijn allen op de begane grond en bieden plaats aan 720 personen. Drie restaurants en twee bars zorgen ervoor dat ook de culinaire wensen van de gasten worden vervuld. De ondergrondse parkeergarage van het hotel beschikt over 266 parkeerplaatsen.

Plaats op:
Datum: 11 juli 2007
Bron: Dorint Hotel Amsterdam Schiphol
Gerelateerde artikelen  
13-07-2010 Nieuws 25 procent hogere bezetting Dorint hotel Amsterdam Airport goede graadmeter …
01-11-2007 Nieuws DORINT tekent megacontract voor 45.000 overnachtingen met Flight Simulation …
22-06-2010 Nieuws Eerste duurzaamheidjaarplan in Benelux hotellerie
12-10-2007 Nieuws Jos Vranken onthult schilderij Maxima in Dorint
13-08-2012 Nieuws Steigenberger breidt uit op belangrijke transportknooppunten in Europa
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.