Nieuws  

Prins voor een Dag, de Haagse kennismakingsdag voor de evenementen en congresbranche, gooit het in 2010 over een andere boeg. Dit jaar worden twee edities georganiseerd voor verschillende doelgroepen: voor eventplanners en intermediairs. Prins voor een Dag wordt tevens meer op maat gesneden dan ooit door deelnemers hun eigen ideale dag samen te laten stellen.

Op 20 september, traditiegetrouw een dag voor Prinsjesdag, is de dag speciaal voor eventplanners. Een week later, op 27 september, zijn intermediairs van harte welkom. Maar Prins voor een Dag gaat dit jaar nog een stap verder. De dag staat in de branche bekend om de hoge kwaliteit en de mate van service. Een stap naar een evenement á la carte is volgens de organisatie een logische. Deelnemers aan de dag kunnen zelf hun gewenste locatie, spreker én workshop kiezen. Kortom: ze bepalen zelf hun ideale Prins voor een Dag. De uitkomst bepaalt de uiteindelijke routes. Mocht een deelnemer een compleet afwijkende voorkeur hebben, dan wordt de mogelijkheid geboden een andere dag te komen voor een compleet op maat gesneden Den Haag beleving.

In de afgelopen zeven jaar is Prins voor een Dag uitgegroeid tot een toonaangevend Haags evenement voor de evenementenbranche en hebben meer dan 1200 deelnemers kennis gemaakt met uiteenlopende mogelijkheden van congresstad Den Haag. Prins voor een Dag staat dan ook synoniem voor kwaliteit, inspiratie en een hoge mate van service en staat garant voor een ‘Den Haag beleving'.

Den Haag Marketing/Convention Bureau
Den Haag Marketing is de overkoepelende marketing en promotie organisatie voor de stad Den Haag en haar beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. Het Convention Bureau, het Kenniscentrum evenementen, Haags Uitburo, VVV Den Haag en Den Haag Topsport zijn onderdeel van Den Haag Marketing.

Plaats op:
Datum: 7 juli 2010
Gerelateerde artikelen  
06-09-2010 Nieuws Opvallend Straattheater als opwarmertje voor Haagse Prins voor een Dag
28-06-2013 Nieuws Sprookjesachtige netwerkbijeenkomst 'Prins voor een Nacht' in congresstad Den …
16-12-2010 Nieuws Den Haag zet in op Prins voor een Dag en een Nach in 2011
29-05-2013 Nieuws Hét Haagse netwerkevent voor organisatoren van zakelijke evenementen
21-04-2011 Nieuws Zomerse start van reeks Haagse Prins voor een Dag
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.