Nieuws  
 

Met trots melden Rob Zikkenheimer en zijn team dat Congress Care de aanmeldprocedure om id van  IAPCO (International Association of Professional Congress Organisers) te worden, succesvol heeft doorlopen.
Na een uitgebreide screening en visitaties in s‘-Hertogenbosch en ter plekke op een congres heeft IAPCO laten weten dat het bedrijf aan al haar criteria om lid te worden voldoet. Dat betekent dat al onze projectmanagers, procedures, financiële administratie en automatisering op het hoge internationale IAPCO niveau staan. In Nederland zijn slechts 6 IAPCO-leden. Congress Care is daarnaast ook gecertificeerd als Erkend Congresbedrijf.

CongresWereld vroeg directeur/eigenaar Rob Zikkenheimer naar de overweging om IAPCO lid te willen worden. Rob Zikkenheimer: "Nederland telt nu 6 IAPCO pco's waarvan Eurocongres en MCI alweer gefuseerd zijn, dus eigenlijk nog maar 5." Hij vervolgt met de vier belangrijkste motivaties voor Congress Care:
"Als eerste is het een 'Self Assessment' - eigenlijk kan je het zien als een check (en bevestiging) dat onze projectmanagers, services, diensten, procedures zich bevinden op het hoge internationale niveau van IAPCO. Het stimuleert ons ook om dat hoge niveau te handhaven."
"Daarnaast was het ook een eis van enkele nationale en internationale associaties dat men uitsluitend met een IAPCO pco wenst te werken. Een derde reden is het zelf bij kunnen dragen aan en kennis uitwisselen met de internationale congresorganisatiegemeenschap. En tot slot kunnen wij ons met dit exclusieve lidmaatschap onderscheiden van de bestaande en nieuwe PCO's, zowel in Nederland als internationaal."

Wat is de toegevoegde waarde van het IAPCO lidmaatschap voor jullie klanten?
Zikkenheimer is overtuigd van de toegevoegde waarde en ter bevestiging daarvan geeft hij een overzicht van de voordelen en waarborgen voor klanten: "Het Congress Care IAPCO lidmaatschap biedt onze klanten de zekerheid dat zij werken met een top PCO met de volgende eigenschappen: De hoogste kwaliteit in dienstverlening, bewezen ervaring en expertise in nationale en internationale meetings, sponsorwerving en exposities, professionele goed opgeleide projectmanagers met hart voor congresorganisatie, state-of -the-art congres management software, uitstekende value for money door scherp financieel management maximalisering van de inkomsten voor de klant, onderhevig aan de IAPCO code of conduct, ethiek, en kwaliteitscontrole, begrip ene kennis van de meetingindustrie en en al haar stakeholders, is op de hoogte van de kennis, trends en veranderingen in de organisatiewereld en weten hoe die te implementeren in de organisatie van een congres. "

Brengt het internationale netwerk van IAPCO nog extra voordelen voor jullie/jullie team met zich mee?
"Congress Care kan zeker (als zelfstandige PCO)  gebruikmaken van de kennis en netwerken van de IAPCO leden. De Congress Care staf volgt de topopleiding die IAPCO haar leden jaarlijks biedt", geeft Zikkenheimer aan.

Meer info:
www.congresscare.com
www.iapco.org

Plaats op:
Datum: 23 juni 2010
Gerelateerde artikelen  
19-03-2007 Nieuws IAPCO scherpt eisen aan
07-04-2009 Nieuws IAPCO lanceert vernieuwde website
07-06-2011 Nieuws MCCM Meeting Management behaalt IAPCO-lidmaatschap
29-07-2019 Video Flitsinterviews met deelnemers aan de eductional 'IAPCO Edge Event'
17-03-2008 Nieuws Italiaanse Patrizia Semprebene Buongiorno nieuwe voorzitter IAPCO
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.