Nieuws  
 

Sandton Hotelgroep opent volgend jaar in Amsterdam haar tweede Pillows-hotel, het boutique concept van de groep. De vestiging komt aan de Amsterdamseweg in Amsterdam-Amstelveen. Het eerste Pillows hotel is in aanbouw in Zwolle en opent in augustus zijn deuren.
Artistimpression van het nieuwe Pillows hotel in Amsterdam van de Sandtongroep (tekening Stok & Stok Architecten en VMA projectontwikkeling)
Het hotel krijgt een zeer goede bereikbaarheid door de ligging tussen de snelwegen A10 en A9 en is gunstig gelegen ten opzichte van Schiphol en het stadscentrum. Het hotel krijgt vierenvijftig kamers, een restaurant, vergaderaccommodatie, een wellness area en een eigen parking.
Comfortabel
Sandton Hotels is een jong en dynamisch hotelbedrijf met hotels op bijzondere locaties in verschillende regio's. Hoewel onderling zeer onderscheidend met een geheel eigen karakter, worden de hotels van Sandton bovenal gekenmerkt door een comfortabele ambiance.
Stadsconcept
"We sluiten niet uit dat we in de toekomst het Pillows-concept verder zullen uitbreiden naar meer stedelijke locaties in Nederland", aldus directielid Rogier Braakman. 'De primeur heeft Pillows dit jaar in het hartje van Zwolle, waar in augustus een vijfsterren boutique hotel met een capaciteit van 44 kamers wordt geopend'.
Negen hotels
Met Pillows Amsterdam groeit Sandton Hotels eind 2008 naar 9 hotels. Enkele van de bestaande locaties zijn gevestigd in historische panden en kennen zeer goede en sfeervolle vergaderfaciliteiten. een van de paradepaardjes is Chateau De Raay in Baarlo (Limburg). Kijk voor meer informatie op www.sandton.nl
Bron: tourpress

Plaats op:
Datum: 8 juli 2007
Gerelateerde artikelen  
23-02-2016 Nieuws De 24-uurs Regio Zwolle tour 2016 voor congresorganisatoren en meetingplanners …
28-09-2010 Nieuws Sandton Hotels groeit ambitieus door
01-06-2017 Nieuws On the Move - juni 2017
11-11-2015 Nieuws Accommodatienieuws - november 2015
04-04-2016 Nieuws Warm welkom in Zwolle tijdens Regio Zwolle Tour 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.