Nieuws  
 

Meeting Professionals International (MPI) is een internationale associatie voor professionals in de meeting industrie. Met ruim 22.000 leden (momenteel zo'n 2.000 in Europa) is MPI dé wereldwijde professionele netwerkorganisatie voor zowel de vraag- als de aanbodzijde in de branche. Elk jaar organiseert MPI een aantal prestigieuze educatieve congressen in de wereld, waaronder de Professional Education Conference Europe (PEC-E), waar zo'n 600 deelnemers verwacht worden. Deelnemers zijn corporate en associatie meeting planners, intermediairs en een breed scala aan toeleveranciers (accommodaties, service suppliers en ondersteunende diensten en producten).
Voor het jaar 2009 heeft Maastricht zich kandidaat gesteld voor het “MPI Professional Education Congres - Europe”.
Samen met het bestuur van MPI Nederland, het Nederlandse Bureau voor Toerisme & Congressen, de lokale overheden van Maastricht en de verschillende deelnemers van het Maastrichts Congres Bureau heeft Maastricht zich kandidaat gesteld voor het MPI Professional Education Congres 2009.
Dit congres heeft als thema “Refresh your view” en zorgt ervoor dat niet alleen Maastricht, maar ook de gehele Nederlandse professionele meeting industrie op de kaart wordt gezet binnen de sterke community van MPI Worldwide en Europa in het bijzonder. De economische impact van een dergelijk congres is ook enorm. Onderzoek uit eerdere jaren heeft geleerd dat de aanwezige organisatoren jaarlijks enkele honderden miljoenen euro's aan meeting-budgetten beheren.
Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC Maastricht) is bijzonder trots op de kandidaatstelling van Maastricht. Het tot stand brengen van een succesvol evenement is afhankelijk van twee factoren: de hoogwaardige kwaliteit van de faciliteiten én van de omgeving. In Maastricht zijn deze twee perfect gecombineerd. MECC Maastricht is één van de meest moderne en dynamische congrescentra van Europa. Daarnaast is Maastricht een internationaal georiënteerde stad die het beste omschreven kan worden als historisch, sfeervol, gastvrij en Bourgondisch. Kortom, Maastricht is een uitermate geschikte kandidaat voor het MPI Pofessional Education Congres 2009.
 
Graag nodigen wij een ieder uit om steunbetuigingen te plaatsen op de weblog
 
Uw steunbetuigingen voor deze weblog stuurt u, eventueel met foto of logo, naar: mpi@mecc.nl.

Plaats op:
Datum: 5 juli 2007
Bron: MECC - Maastrichts Expositie & Congres Centrum
Gerelateerde artikelen  
16-08-2011 Nieuws Toonaangevend internationaal congres EFI in 2013 naar Maastricht
24-04-2018 Nieuws Anesthesiologendagen blijven in Maastricht
29-03-2011 Nieuws Amici ad Mosam: Ambassadeurs voor Maastrichtse congreswerving
21-03-2011 Nieuws Universiteit Maastricht gaat samenwerkingsverband aan met Booking Service MECC …
30-09-2013 Nieuws FERMA Risk Management Forum van groot economisch belang voor Maastricht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,74 seconden.